"hans und helmut trinken vermut"
Moj monitor w pracy trochę przyciemnia, ale fotki spoko - najbardziej wpadła mi w oko fotka nr 2.
Ja na week& wyjeżdżam w Pieniny więc o ile pogoda dopisze i ja przywiozę jakieś, mam nadzieję ciekawe ujęcia
Może utworzymy jakiś wspólny post?![]()
OLYMPUS C-4000+statyw Velbon
Wspólny post? Nie ma problema. Może najlepiej poprostu kontynuować ten. Wrzucam więc parę zdobyczy weekendowych z Tatr. Nie wiem czy jest jakiś limit ilości zdjęć na post, okaże się
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
Bardzo przyjemne fotki, może jedynie na niektórych próbowałbym poprawić kontrast (powiedzmy na nr 7 dla przykładu).
Fotki imponujące. Uwielbiam góry (najbardziej oczywiście po nich brykać) Moja ulubiona z Twoich to nr 6. Rewelacja.
Jako ciekawostkę pozwolę sobie wrzucić widok z Palenicy (Pieniny) na Tarty (mieliśmy naprawdę dobrą widoczność - listopad 2005). Niestety fotka robiona pod Słońce i nie umywa się do Twoich.
OLYMPUS C-4000+statyw Velbon
Umywa się, umywa. Bardzo fajny widoczek. Troche dużo nieba, ale lubię takie mgliste klimaty.
Brykanie po kamolach to to co tygrysy lubią najbardziej
Pokaż coś więcej z tamtych okolic, bo tam mnie jeszcze nie było.
nr 21 jest świetny!
Olek C-5060WZ, Canon EOS 400D, olek SP-320 i C-765
GG 3520341, TLEN: nimizt1@tlen.pl
www.michalmilde.pl
tyle tego ze nie wiem na czym oko zawiesicPiekne foteczki... najbardziej mi sie podobaja te koncowe foteczki z pasmami gorskimi (te > nr 15)
pozdrawiam
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać