Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 30

Wątek: Gdzie kupić E1 ??? HELP ! Nie mogę znaleźć

Mieszka w
    Ennis/Gdańsk
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Pozdrawiam,
    Piotr.

| OlyJedi
    Mieszka w
    Zabłudów
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Ja próbowałem. Nie ma... Myślę, że możemy się pożegnać. Albo czekac na nowy model, albo zadowolić się tym co jest (w końcu mam E-300), albo znaleźć dobrą konkurencję.

Mieszka w
    kujawy
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Serdecznie Witam Wszystkich po raz pierwszy. Do kupna E1 przymierzałem się cały miesiąc, czytając wszystko co piszecie. Sklepy internetowe - jak "Pstryk" były najtansze, ale tylko na papierze - ponieważ oferowały towar nie posiadając go i nie mogąc go zdobyć. Gdy grunt zaczął się mocno palić z powodu braku E1, trafiłem wreszcie na www.fotopixel.pl _ Niezmiernie sympatyczny sprzedawca okazał się fachowcem w swej pracy, czego sobie i wszystkim życzę. Wczoraj kurier dostarczył mi E1 + 14-54 + 40-150 + dodatkowy polecany akumulator. A wszystko za jedyne 4300 z dostawą do domu. Jestem niezmiernie zadowolony z tego zakupu. Posiadając E1 można poczuć się rekinem. Wiem że E1 będzie tylko na zamówienie - pozostało już niewiele sztuk, dlatego jego cena będzie rosła z dnia na dzięń. Pozdrawiam użytkowników systemu 4/3

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    149
    Moja galeria
    www.fotopixel.pl wszystko potwierdzam, tylko to niby ja miałem kupić ostatniego E1 z tego sklepu i wiecej dostaw miało nie być , a cena podskoczyła masakrycznie w ciągu kilku dni. Ja dałem 4212 zł z płatnością przy odbiorze.
    Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska

Mieszka w
    Tomaszów Maz.
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Dzisiaj na cyberfoto widziałem 4 oferty.

Mieszka w
    kujawy
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Myślę że jeśli ktoś bardzo chce kupić E1, to jeszcze zdąży go mieć w dobrej cenie. Zapewne za miesiąc cena będzie niezadawalająca i może już zacząć się rynek wtórny. Podejrzewam że E1 będzie najdroższym aparatem na rynku wtórnym, gdyż jego konstrukcja i niezawodność jest widoczna gołym okiem. Można porównać go do Mercedesa, gdzie stary model nadal jest nieproporcjonalnie drogi do innych aut. Wiem co mówię - E1 jest odpowiednikiem Mercedesa...

Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Nie można go dostać w tej chwili nowego w dobrej cenie. Jest np. na Allegro model z obiektywem 14-45, ale dla mnie pancerność olympusa wiąże sie z obiektywem 14-54, który jest uszczelniony tak jak korpus. Natomiast dzisiaj dzwoniłem do hurtowni Aster i powiedzieli mi że aparat jest tylko na zamówinie. Ściągają go wtedy z zachodu. Ale cena za zestaw z obiektywem 14-54 to 4000 PLN więc dla mnie w tej chwili to już jest żaden interes i raczej z Olympusem sie pożegnam za nim się z nim zapoznałem Szkoda
    Jak ktoś może mi powiedzieć coś o E1 co mnie do niego przekona to będę wdzieczny. Konkurnci to d7d, d5d i nikon d70.

Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Witam.
    Oficjalna informacja z Olympus Polska - istnieje teoretyczna mozliwość zamowienia E1 w setach:
    E1+14-54 - 4699 zl
    E1+14-54 + lampa FL36 - 5499 zl
    Nie ma jednak pewności co do realizacjii.

Pozdrawiam:
    Andrzej

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    149
    Moja galeria
    Skąd oni takie ceny wzieli
    Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska

Mieszka w
    Tomaszów Maz.
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Silwe mówisz że granica poniżej 4000pln a za D7 KM sam korpus to 3500. 4000 koła warto dać za E1 bo parę ładnych lat a może wogóle go nie zamienisz.