Głosuję na: wojtekd
tytuł: Jestem tak bardzo dumny!!!
Powód - ukazany jakby absurd dzisiejszych czasów, kiedy to poprzez zmiany klimatyczne mimo jesieni, może być coś młodego wiosennego... ale technicznie spodobało się
Zadanie z wyborem zdjęcia bardzo trudne. Wiele zdjęć pierwszorzędnych, szkoda, że ja robiłem jesienne tego roku Canonem a nie Olympusem, który leżał w domu.
Pozatym co wybrałem, wyróżniało się np No-shadow-kick "Okno z widokiem...", albo zdjęcie Draxana z modelką, notabene sam sporo takich porobiłem tej jesieni
Zdjęcie black_birda - znakomite, do takiego zdjęcia idealne wręcz GO, mniej kontrastowa fotografia, ale ma niesamowity klimat.
Tr0n: akcent typowo jesienny, wiewiórka zbiera zapasy na zimę, wiem jak trudno jest złapać to stworzenie, gratuluję zdjęcia
dooomin: chłód i wilgoć o poranku, nawet czuć zapach tego lasu o takiej porze roku.
Ewa: ładny kolorowy las, trochę psuje klimat oznaczenie drzewa farbą przez leśników, ale wciąga zdjęcie
szmyk: wyobrażam sobie teraz pędzący samochód tą ścieżką, wzbijający wokół siebie gro liści... taki kadr reklamowy, plener również... poczekać z tydzień i na ziemi pojawił by się dywan z liści
Joki: pomysł świetnytechnicznie znakomicie
endrju: lepper streettak ten akcent plus zielona jesień, powinno dużo nam mówić
pietro77: pomysł i wykonanie bardzo dobre
jvad: no gdzieś ty wlazł
jchv: to już bardziej tornado a nie jesieńa tak poważnie, to uchwycony moment jest znakomity
Oblat: bardzo fajnny motyw na koniec
Zdjęcia Huberta niestety nie widziałem, bo się nie wczytuje...