Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 39 z 39

Wątek: Jesienny konkurs fotograficzny: GŁOSOWANIE

| OlyJedi
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Głosuję na: wojtekd
    tytuł: Jestem tak bardzo dumny!!!

Powód - ukazany jakby absurd dzisiejszych czasów, kiedy to poprzez zmiany klimatyczne mimo jesieni, może być coś młodego wiosennego... ale technicznie spodobało się

Zadanie z wyborem zdjęcia bardzo trudne. Wiele zdjęć pierwszorzędnych, szkoda, że ja robiłem jesienne tego roku Canonem a nie Olympusem, który leżał w domu.

Pozatym co wybrałem, wyróżniało się np No-shadow-kick "Okno z widokiem...", albo zdjęcie Draxana z modelką, notabene sam sporo takich porobiłem tej jesieni

Zdjęcie black_birda - znakomite, do takiego zdjęcia idealne wręcz GO, mniej kontrastowa fotografia, ale ma niesamowity klimat.

Tr0n: akcent typowo jesienny, wiewiórka zbiera zapasy na zimę, wiem jak trudno jest złapać to stworzenie, gratuluję zdjęcia

dooomin: chłód i wilgoć o poranku, nawet czuć zapach tego lasu o takiej porze roku.

Ewa: ładny kolorowy las, trochę psuje klimat oznaczenie drzewa farbą przez leśników, ale wciąga zdjęcie

szmyk: wyobrażam sobie teraz pędzący samochód tą ścieżką, wzbijający wokół siebie gro liści... taki kadr reklamowy, plener również... poczekać z tydzień i na ziemi pojawił by się dywan z liści

Joki: pomysł świetny technicznie znakomicie

endrju: lepper street tak ten akcent plus zielona jesień, powinno dużo nam mówić

pietro77: pomysł i wykonanie bardzo dobre

jvad: no gdzieś ty wlazł

jchv: to już bardziej tornado a nie jesień a tak poważnie, to uchwycony moment jest znakomity

Oblat: bardzo fajnny motyw na koniec

Zdjęcia Huberta niestety nie widziałem, bo się nie wczytuje...
    Olek C-5060WZ, Canon EOS 400D, olek SP-320 i C-765
    GG 3520341, TLEN: nimizt1@tlen.pl
    www.michalmilde.pl

Mieszka w
    k/Krakowa
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Głos już oddałem i zdania nie zmieniam. Wg. mnie zdjęcie Huberta Nartowskiego jest perfekcyjne. Żałuję, że nie można było oddać dwóch głosów, bo drugim zdjęciem o prefekcyjnnie tym razem uchwyconym, melancholijnym klimacie jesieni, jest zdjęcie ewamo.

Awatar mgła
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    swój skromny głos oddaję na zdjęcie Black_bird zatytułowane: "Stare dęby" Moim zdaniem jest najlepsze.

..wśród nadesłanych zdjęć jet dużo takich , które mogłyby z powodzeniem brać udział w konkusie na najlepsze zdjęcie Art lub Krajobraz.. mało jest zdjęć stricte traktujących bezpośrednio o jesieni.. samą fotkę o jesieni można "złamać" jakimś szczegółem, ale odwracać proporcji jak chociażby obserwując skądinąd piękną modelkę wśród jesiennych liści...?? noo.. ale to tylko moje odczucia )

pozdrawiam jesienie

Awatar radko
    Mieszka w
    Wymysłów
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria

and the winner is....

Poziom konkursu bardzo wyrównany. Słowem wstępu chciałbym wyróżnić kilka fotek:
    - jchv za "jesień 20005" - niezła atmosfera grozy (i ta data!!
    )
    - luna za "w drodze do pracy" - też bardzo tajemnicze i ładne światło
    - gonzo - za niebo, mój ulubiony motyw, i piękne kolory
    - No-shadow kick - niebanalne podejście do tematu, aura tajemniczości
    - hubert_nartowski - piękne!!!

ale najbardziej urzekło mnie zdjęcie klubowicza o pseudonimie mariush, na nie oddaje swój głos. za: kompozycja, kolorystyka i treść. pozazdrościć!

pozdrawiam!
    olipmus c5060 + tulejka + filtr uv + obiektyw 58 mm + statyw + pilot
    sony w1

Awatar Luna
    Mieszka w
    Katowice
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Dużo fajnych zdjęć! Ciężko było wybrać to jedyne. Przyznaję ze mój faworyt nie zamieścił zdjecia w konkursie ( Nems- jaka szkoda!)
    Niemniej jednak jak dla mnie :
    1 miejsce:
    Pietro77 - Więzień

za kolorystykę, formę, kompozycję, oszczednosć środków artystycznych przy takiej głebi wyrazu, dowcip, obserwację, pomysł....
    W zasadzie to wszystko nieważne! Jeśli mogłabym to zdjecie powieśić na ścianie i wiem, że nie znudziłoby mi się to znaczy że to jest to!!!
    Nic dodać nic ująć.

Bardzo spodobały mi się też zdjecia:
    raf, rysiek2, ewa, radko, doomin, Majeranek, Grześ55, wojtekd, no i oczywiście hubert_nartowski

Mieszka w
    Opole
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    black_bird

Awatar madiza16
    Mieszka w
    Zieleniewo
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    AGUS298
    Olympus C-750
    Zieleniewo jest O.K.

robin102
    Gość
    Ja swój głos oddaje na pracę autora "Oblata" temat -spokojna jesień

Awatar wojtekd
    Mieszka w
    Kielce
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Chciałbym zagłosować na wojtekd tytuł pracy "Jestem tak bardzo dumny" bo znam tego Pana z lusterka.

Czy tu już wszyscy widzieli zdjęcie mojego NIEBA ???
    Swój głos jednak oddaję na ...

Tutaj była taka fotografia psa, który miał fajny jęzor ale widzę, że ją skasowano, więc głosuję na:

MARIUSH Toruń

Uzasadnienie: bardzo ciekawe użycie programu graficznego, poprawność techniczna, ładny murek i listki... ogólnie: bdb fotografia.