Punkt dla dooomin
Punkt dla dooomin
Ciężko oddać jeden głos na jedno zdjęcie. W konkursie wzięło udział dużo osob a prace sa na wysokim poziomie
Uważam że trzeba by pomyśleć w przyszłości nad innym systemem punktowania
Mnie najbardziej spodobało się zdjęcie pietro77 - "Więzień"
P.S. Żałuję ze sam nie wziąłem udziału w konkursie - niestety troszke zdjęć (w tym jesienny wypad na Słowacje) przez przypadek nie znalazło w kopii bezpieczeństwa i zostało bezpowrotnie usuniętych. A nie miałem zbyt czasu żeby na pretce coś pstrykac (tymbardziej że wysoki poziom prac nie pozwalał na opublikowanie przeciętnego zdjęcia). Obiecuję poprawe -w nastepnym konkursie startuje na pewno
Pozdrawiam
Olympus C-750 UZ
Zenit 12S
No-shadow Kick - "Okno z widokiem na jesień' - piekne, wspaniale ujete, bogate w nie narzucajace sie elementy, zatrzymujace na chwile zadumy, prowadzace od umiejetnie ujetej "postaci w kapturku", nadajacej zdjeciu odrobine tajemniczosci, poprzez kazde zdziebelko zmeczonej sloncem trawy, az do przepieknie oswietlonych jesiennym sloncem krzewow i drzew.
To zdjecie jest "namacalne" , w sensie odbioru - ja tam jestem, ja czuje zapach jesieni, autor wprowadza mnie w swoj model postrzegania swiata. Wspaniale!
Moim zdaniem - absolutnie warte oswojenia sie z innoscia. Jestem pod wrazeniem.
Zdjecie typu "CHOCHOL" (jakos dziwnie mi sie to zdjecie kojarzy) wyrwany ze srodka lasu, autorsrtwa EWELASKA zaniza poziom do nieprzyzwoitych poziomow. Ewelaska - a moze byloby dobrze nauczyc sie obslugi aparatu? Nie sadzisz?
No-shadow Kick - zycze powodzenia w niekonwencjonalnym postrzeganiu swiata. Piekne!!!
excel
no i mam 3 faworytow... wiec ani monetą nie mogę rzucic...
Pytanie brzmi: które kryterium na chwilę obecną jest dla mnie wazniejsze... Pomysł? Perfekcja wykonania? Malowniczosc?
Ech, nie bede juz przynudzał...
No-shadow Kick - "Okno z widokiem na jesień' Pozdrawiam
Ja oddaję głos na ... siebie
Żartowałem![]()
Oddaje głos na
hubert_nartowski "Fading Like A Flower"
Canon 85 f/1.2 mkII L w moim plecaku jest jak perła w chlewie.
hubert_nartowski
liść na wodzie.
Wymiękłem, bez dwóch zdań.
najbardziej podobaja mi sie dwa zdjecia: pietro77 (Więzień) oraz hubert_nartowski (Fading Like A Flower) musze wybrac jedno wiec wybieram
hubert_nartowski (Fading Like A Flower) (chociaz az mi sie wierzyc nie chce ze ta fotka jest bez obrabiania)
pozdrawiam
/EDIT nie ma to jak jawne glosowanie... kazdy sie sugeruje innymi osobami...
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Głos na Huberta Nartowskiego Prostota i subtelność!!!
Bardzo podoba mi się zdjęcie golden pt "moja jesień", zauroczyły mnie jeszcze dwa: jedno wykonane przez jvad (z małą myszką) a drugie wykonane ręką jchv - dziwi mnie jedynie w tych przypadkach zbieg okoliczności polegający na bardzo podobnych nickach tych dwóch (a może jednego!) zawodników. Acha, no i obaj są z Grodziska... Nie mniej jednak focą fajowo.
Tyle tytułem wstępu...
Swój głos oddaję na Huberta Nartowskiego - świetna, bardzo estetyczna praca. Gratulacje.
Niestety nie widzę fotki liderki - Huberta Nartowskiego, hmmmw takimrazie oddaję swój głos na pietro77 i więźnia. Jak się do dibła robi takie fotki???? ostrość i całe takie jakieś... nieziemskie![]()
Olympus C5060, Canon EOS 300 + 35-80 i 80-200 i najważniejsza: kochana staffinka