Plastikowe soczewki są już standartem nawet w znacznie droższych obiektywach. technologia idzie po prostu do przodu.
Plastikowe soczewki są już standartem nawet w znacznie droższych obiektywach. technologia idzie po prostu do przodu.
zastanawiam się czy kupic 40-150 i dlatego uwaznie obserwuje ten temat i pytam o szkła. Jak sądzicie jaka cena jest rozsądna i atrakcyjna za ten obiektyw?
E3 + Kawasaki ZR7-S to juz przeszłość...
E-M5 + Honda CBF 1000, bo trzeba naprzód iść
Witam
Ja kupiłem w firmie http://www.eltkom.pl/ za 799, na stronie co prawda nie ma ale wystawiali 2 na allegro, jednego wziąłem ja, więc warto do nich zadzwonić może jeszcze mają.
PS.
Jestem z niego bardzo zadowolony.
Pozdrawiam
Ktos ma do odsprzedania ten obiektyw z zestawu E300. Nie pytałem dlaczego sprzedaje ale sprzęt jest nowiutki jeszcze w folii z papieram Chyba jednak kupię skoro tak nalega...
ps. cena jest znacznie, znacznie nizsza niz 799zł![]()
E3 + Kawasaki ZR7-S to juz przeszłość...
E-M5 + Honda CBF 1000, bo trzeba naprzód iść
Za te zuiko warto zaplacić 700zl bo po tyle chodzą nowe na llegro. Uzywany ostatnio poszedl za 550 zł kilkumiesieczny. Mając na uwadze porownanie tych szkiel do konkurencji to straszna taniocha . Chyba dokupie jeszcze 3 sztuki na zapas. he he he
obiektyw 40-150 hałasuje dość mocno. ma problemy z łapaniem AF przy słabym oświetleniu, w porównaniu np z 14-45mm. co do jakości obrazu nie mam uwag.