Strona 3 z 8 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 79

Wątek: Czy to koniec E-1

| OlyJedi
    Mieszka w
    Galicja
    Siła reputacji
    32
    Moja galeria
    Tylko jeden z 50-200 za 4700 z groszami , ale powystawowy i chyba bez papierow.
    Popytac by bo cena nienajgorsza.
    czesć.Ch.

Siła reputacji
    20
    Moja galeria

E1 double kit

Mam E1 +14-54/2,8-3,5 + 40-150/3,5-4,5 (double kit) - nowy - odbiór od dystrybutora 3.10.2005 -ASTER FOTO- moge sprzedac za 4200 zl.

Już nieaktualne.

Pozdrawiam:
    Andrzej

Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    no i lipa. Jak się w końcu zdecydowałem po kilu miesiącach zbierania kasy i dywagacji to nie mogę kupić. O ironio.... no i co ja teraz zrobię? Żeby tak od razu zniknęły bez żadnej zapowiedzi wcześniej ? No nikon d70 to się jeszcze utrzymywał ze 3 miesiące po wycofaniu. Jestem mocno rozczarowany. A właściwie zły.

Teraz mi nie pozostaje nic innego jak kupić drugi aparat w kolejce - Minoltę d7d . Ale mozę jeszcze poczkam i poobserwuje rynek, mozę to tylko chwilowy brak w magazynach

Jak by ktoś coś wiedział jeszcze o jakimś nowym do sprzedania to niech da znać na forum
    Jak ktoś może mi powiedzieć coś o E1 co mnie do niego przekona to będę wdzieczny. Konkurnci to d7d, d5d i nikon d70.

| OlyJedi
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    Mam nowy E-1 + Zuiko 14-45 do sprzedania, niewyciągany z pudełka. Gwarancja 2 lata w Olympus Polska. Cena 2700 zł.

--
    emc2

Mieszka w
    Ennis/Gdańsk
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Silwe
    Teraz mi nie pozostaje nic innego jak kupić drugi aparat w kolejce - Minoltę d7d. Ale mozę jeszcze poczkam i poobserwuje rynek, mozę to tylko chwilowy brak w magazynach
    Słuchaj, w końcu to tylko narzędzia... Ta minolta zła nie jest, zdjęcia też będzie robiła, a z RAW to może i nawet niezłe kolorki da się wyciągnąć W tym tygodniu właśnie potaniała: ok. 3500 za body. No niestety do szkła trzeba będzie dopłacić kolejne 2000, ale Anti Shake i doskonały wizjer powinny z czasem uśmierzyć ból po E-1 Szczególnie Anti-Shake, który daje dodatkowe dwie lub trzy działki przewagi nad innymi powinieneś polubić. Gdybyś się zdecydował, mam prośbę, wróć do nas i opowiedz o niej... Tak dla zróżnicowania omawianych tematów mały płodozmian nie zaszkodzi...
    Pozdrawiam,
    Piotr.

jacek2004
    Gość
    Na allegro jest E-1 z rewelacyjnym obiektywem 11-22mmf2.8-3.5 za 4000zł. Sam 11-22mm kosztuje w USA 650$. Piękny szeroki kąt, mniam mniam
    Jakbym chciał kupić E-1 to minuty bym się nie zastanawiał.

Mieszka w
    Płock
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez jacek2004
    Na allegro jest E-1 z rewelacyjnym obiektywem 11-22mmf2.8-3.5 za 4000zł. Sam 11-22mm kosztuje w USA 650$. Piękny szeroki kąt, mniam mniam
    Jakbym chciał kupić E-1 to minuty bym się nie zastanawiał.
    He święte słowa, mnie interesuje jednak 50mmf2 macro widział ktoś, gdzieś tanio ten obiektyw?
    Pozdrowionka

jacek2004
    Gość
    nex na allegro są dwa po okolo 1790zł, taniej u nas nie kupisz, chyba że sam sobie sprowadzisz, w USA do kupienia za 370$

Mieszka w
    Płock
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Cholera muszę się rozejrzeć za "amerykańskimi" znajomymi...
    Pozdrowionka

Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Jeżeli kupię Minoltę to dam znać czy będe z niej zadowolony. Tyle że tam jest taki problem że dobrego szkła nie kupię, bo jestem ograniczony finansowo. A poza tym nie jestem do niej przekonany, wszystkie zdjęcia jakie widziałem z tego korpusu były jakieś takie delkatnie rozmyte. Miałem okazje robić zdjęcia Nioknem d70 a tam zdjęcia były bardzo ostre. A słyszałem że z Olka e1 takze są ostre. No nic zobaczymy, poczekam jeszcze, a może sie coś pojawi jeszcze u dystrybutorów. Narazie zdjecia robię dalej Zenitem
    Jak ktoś może mi powiedzieć coś o E1 co mnie do niego przekona to będę wdzieczny. Konkurnci to d7d, d5d i nikon d70.