Tylko jeden z 50-200 za 4700 z groszami , ale powystawowy i chyba bez papierow.
Popytac by bo cena nienajgorsza.
czesć.Ch.
Tylko jeden z 50-200 za 4700 z groszami , ale powystawowy i chyba bez papierow.
Popytac by bo cena nienajgorsza.
czesć.Ch.
Mam E1 +14-54/2,8-3,5 + 40-150/3,5-4,5 (double kit) - nowy - odbiór od dystrybutora 3.10.2005 -ASTER FOTO- moge sprzedac za 4200 zl.
Już nieaktualne.
Pozdrawiam:
Andrzej
no i lipa. Jak się w końcu zdecydowałem po kilu miesiącach zbierania kasy i dywagacji to nie mogę kupić. O ironio.... no i co ja teraz zrobię? Żeby tak od razu zniknęły bez żadnej zapowiedzi wcześniej ? No nikon d70 to się jeszcze utrzymywał ze 3 miesiące po wycofaniu. Jestem mocno rozczarowany.A właściwie zły.
Teraz mi nie pozostaje nic innego jak kupić drugi aparat w kolejce - Minoltę d7d . Ale mozę jeszcze poczkam i poobserwuje rynek, mozę to tylko chwilowy brak w magazynach
Jak by ktoś coś wiedział jeszcze o jakimś nowym do sprzedania to niech da znać na forum
Jak ktoś może mi powiedzieć coś o E1 co mnie do niego przekona to będę wdzieczny. Konkurnci to d7d, d5d i nikon d70.
Mam nowy E-1 + Zuiko 14-45 do sprzedania, niewyciągany z pudełka. Gwarancja 2 lata w Olympus Polska. Cena 2700 zł.
--
emc2
Słuchaj, w końcu to tylko narzędzia... Ta minolta zła nie jest, zdjęcia też będzie robiła, a z RAW to może i nawet niezłe kolorki da się wyciągnąćZamieszczone przez Silwe
W tym tygodniu właśnie potaniała: ok. 3500 za body. No niestety do szkła trzeba będzie dopłacić kolejne 2000, ale Anti Shake i doskonały wizjer powinny z czasem uśmierzyć ból po E-1
Szczególnie Anti-Shake, który daje dodatkowe dwie lub trzy działki przewagi nad innymi powinieneś polubić. Gdybyś się zdecydował, mam prośbę, wróć do nas i opowiedz o niej... Tak dla zróżnicowania omawianych tematów mały płodozmian nie zaszkodzi...
![]()
Pozdrawiam,
Piotr.
Na allegro jest E-1 z rewelacyjnym obiektywem 11-22mmf2.8-3.5 za 4000zł. Sam 11-22mm kosztuje w USA 650$. Piękny szeroki kąt, mniam mniam
Jakbym chciał kupić E-1 to minuty bym się nie zastanawiał.
He święte słowa, mnie interesuje jednak 50mmf2 macro widział ktoś, gdzieś tanio ten obiektyw?Zamieszczone przez jacek2004
Pozdrowionka
nex na allegro są dwa po okolo 1790zł, taniej u nas nie kupisz, chyba że sam sobie sprowadzisz, w USA do kupienia za 370$![]()
Cholera muszę się rozejrzeć za "amerykańskimi" znajomymi...![]()
Pozdrowionka
Jeżeli kupię Minoltę to dam znać czy będe z niej zadowolony. Tyle że tam jest taki problem że dobrego szkła nie kupię, bo jestem ograniczony finansowo. A poza tym nie jestem do niej przekonany, wszystkie zdjęcia jakie widziałem z tego korpusu były jakieś takie delkatnie rozmyte. Miałem okazje robić zdjęcia Nioknem d70 a tam zdjęcia były bardzo ostre. A słyszałem że z Olka e1 takze są ostre. No nic zobaczymy, poczekam jeszcze, a może sie coś pojawi jeszcze u dystrybutorów. Narazie zdjecia robię dalej Zenitem![]()
Jak ktoś może mi powiedzieć coś o E1 co mnie do niego przekona to będę wdzieczny. Konkurnci to d7d, d5d i nikon d70.