Jedno ze zdjęć zrobione w warszawskim zoo.
Czekam na komentarze i opinie.
Jedno ze zdjęć zrobione w warszawskim zoo.
Czekam na komentarze i opinie.
OLYMPUS C-4000+statyw Velbon
bardzo fajne zdjecie, widac ze byl zaciekawiony Twoim aparatem
Ja bym troche zmienil kadr, aby bardziej skupial wzrok na ptaszku![]()
a to szelma... mowa o ptaszku
Fajna fotka![]()
Szelma? nie słyszałam o takim ptaszku?Ale ja tam na ptaszkach się nie znam
![]()
Niestety byłam tak zaoferowana robieniem zdjęcia i moim małym modelem, że zapolmiałam spojrzeć jak on się nazywa.
caly czas cos mi w tym zdjeciu nie pasuje...i nie wiem co...? chyba to, że nie wzbudza emocji, ptaszek malo plochliwy zaciekawiony ludźmi i obiektywem - nienaturalne zachowanie ...
widac Fotograf był taki uroczy ze wzbudził zaciekawienie![]()
bardzo fajny ptaku![]()
Olympus D-560Z
Nikon D50 | 18-55 | 55-200| 50/1.8D
Pocieszne ptaszysko. Od razu widać, że z grypą nie ma nic wspólnego![]()
"hans und helmut trinken vermut"
Bardzo ładny. Nie wiem co Ci Olu w tym zdjęciu nie pasuje ale dążenie do doskonałości to chyba dobry objaw. Ja też wciąż nie jestem ze swoich zdjęć zadowolony.
Ty? ze swoich fotek nie zadowolony? No proszę Cię. Zdjęcia zaprezentowane przez Ciebie a w szczególności te ze zwierzętami są (aż brak mi odpowiedniego słowa) genialne. Poznanie histori robionej przez Ciebie fotki dodaje jej emocjonalnego wydźwięku. Dlatego też Twoja ocena cyt."bardzo ładny" jest dla mnie miłym zaskoczeniem. Chociaż ja osobiście wolę robić zdjęcia - reportaż, dokument. Np. w Wakacje czekając na dworcu w Olsztynie na pociąg zrobiłam parę fotek samotnie bawiących, brudnych dzieci, które beztrosko jeździły na rowerze wygłupiały się... Albo z tegorocznego Heineken Open'er festival w Gdyni...No ale się rozpisałam. Może kiedyś jakieś zaprezentuję...Zamieszczone przez jvad
No to jeszcze jedna fotka z wypadu do zoo.
Slon jaki jest każdy widzi