Ten mega wybór jest bardzo pozorny, bo co mi z tego że mam do wyboru 50 obiektywów, skoro kilka jest dobrych ale b. drogich, reszta jest po prostu słaba do cyfrowych DSLR i ostatecznie i tak zostaje jeden obiektyw na końcu![]()
Ten mega wybór jest bardzo pozorny, bo co mi z tego że mam do wyboru 50 obiektywów, skoro kilka jest dobrych ale b. drogich, reszta jest po prostu słaba do cyfrowych DSLR i ostatecznie i tak zostaje jeden obiektyw na końcu![]()
Ja też się zastanawiałem czy e500 czy e1, postawiłem na e1 ze względu na body uszczelnione i w kicie zuiko 14-54. Mam aparacik dopiero drugi dzien, wiec obsługiwać jeszcze go nie umiem, no ale pierwsze zdjęcia mnie powalają. Ciekawi mnie tez bardzo jaki będzie ten e500....
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
Luc4s- napisz jakie wrażenia.
Cześć.Ch.
ewamo witaj w sytemie 4/3 a i dziekuje za reklamę tzn odnośnik w Twojej stopce prowadzi do moich zdjęć na onephoto![]()
No to przybywa użytkowników E systemu i bardzo dobrze . W takich cenach na dzień dzisiejszy nie da sie kupic innych dobrych lustrzanek z przyzwoitymi szkłami w zestawie co trzeba je po trzech dniach wymieniać.
Ja ze swego E-300 jestem zadowolony coraz brdziej z dnia na dzien utwierdzam się w przekonaniu że dobrze zrobiłem ,ze nie kupilem 300D bo w tym czasie tyle samo kosztowały.
Nie mam pojęcia jak to się stało, to nie ja,to nie ja ! Mam nadzieję że teraz wszystko działa poprawnie. U mnie przynajmniej działa.Zamieszczone przez west73
Pozdrawiam![]()
Gdzieś wyczytałem ,że jak wskazuje statystyka właściciele olympusów najbardziej są przywiazani do marki i nie zmieniają na inną . Ile w tym prawdy i dlaczego tak jest ?? U mnie to już trzeci olympus. Szkoda tylko że taki duży producent nie oferuje sprzetu z półki naprawdę profesjonalnej . Nagonił by sobie wiecej klientów tak jak to robi Canon i Nikon. A tak istnieją tylko na rynku amatorskich aparatów. Powinni zacząć "jeździć w formule 1" to by obiegowe opinnie o olkach były znacznie lepsze. A tak ludzie powielaja jakieś bzdury o szumach. he he he
[...] Powinni zacząć "jeździć w formule 1" to by obiegowe opinnie o olkach były znacznie lepsze.[...]
Ale po co? Kto sie poznal na Olku ten przy nim zostaje i mysle ze to duzy sukces firmy. Mnie nie obchodzi to co pisza inni na temat Olków ja wiedzialem co kupuje i jestem w 100% zadowolony![]()
E-300, 14-45, 40-150, Lexar CF 1Gb
Do tej pory korzystałem z Olympusów OM ( mam ich zresztą 4i dużo szkieł ) i jestem zadowolony. Długo zastanawiałem się na którą wersje Olka E sie zdecydować. Wybór padł na E-1 szukałem tylko dobrej oferty. I po sprawdzeniu plotek o wyczerpujących się w Polsce zapasach E-1 (potwierdzają się !!) postanowiłem -- ZAMÓWIŁEM DZIŚ OLYMPUSA E-1 Z PODWÓJNYMI SZKŁAMI !!!! Z niecierpliwością czekam na dostawę !
TrustNo1 ! E-30, E-1 , 14-54 , 40-150 , oraz Olkowe analogi z wieloma szkłami
============================
grupa "Co-arto" = www.co-arto.com