Strona 3 z 7 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 63

Wątek: E-500 i wątpliwości

jacek2004
    Gość
    Ten mega wybór jest bardzo pozorny, bo co mi z tego że mam do wyboru 50 obiektywów, skoro kilka jest dobrych ale b. drogich, reszta jest po prostu słaba do cyfrowych DSLR i ostatecznie i tak zostaje jeden obiektyw na końcu

Mieszka w
    Racibórz
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Masz rację.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    149
    Moja galeria
    Ja też się zastanawiałem czy e500 czy e1, postawiłem na e1 ze względu na body uszczelnione i w kicie zuiko 14-54. Mam aparacik dopiero drugi dzien, wiec obsługiwać jeszcze go nie umiem, no ale pierwsze zdjęcia mnie powalają. Ciekawi mnie tez bardzo jaki będzie ten e500....
    Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska

| OlyJedi
    Mieszka w
    Galicja
    Siła reputacji
    32
    Moja galeria
    Luc4s- napisz jakie wrażenia.
    Cześć.Ch.

Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar west73
    Mieszka w
    Ruda Śląska
    Siła reputacji
    39
    Moja galeria
    ewamo witaj w sytemie 4/3 a i dziekuje za reklamę tzn odnośnik w Twojej stopce prowadzi do moich zdjęć na onephoto

robin102
    Gość
    No to przybywa użytkowników E systemu i bardzo dobrze . W takich cenach na dzień dzisiejszy nie da sie kupic innych dobrych lustrzanek z przyzwoitymi szkłami w zestawie co trzeba je po trzech dniach wymieniać.
    Ja ze swego E-300 jestem zadowolony coraz brdziej z dnia na dzien utwierdzam się w przekonaniu że dobrze zrobiłem ,ze nie kupilem 300D bo w tym czasie tyle samo kosztowały.

Mieszka w
    Racibórz
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez west73
    ewamo witaj w sytemie 4/3 a i dziekuje za reklamę tzn odnośnik w Twojej stopce prowadzi do moich zdjęć na onephoto
    Nie mam pojęcia jak to się stało, to nie ja,to nie ja ! Mam nadzieję że teraz wszystko działa poprawnie. U mnie przynajmniej działa.
    Pozdrawiam

robin102
    Gość
    Gdzieś wyczytałem ,że jak wskazuje statystyka właściciele olympusów najbardziej są przywiazani do marki i nie zmieniają na inną . Ile w tym prawdy i dlaczego tak jest ?? U mnie to już trzeci olympus. Szkoda tylko że taki duży producent nie oferuje sprzetu z półki naprawdę profesjonalnej . Nagonił by sobie wiecej klientów tak jak to robi Canon i Nikon. A tak istnieją tylko na rynku amatorskich aparatów. Powinni zacząć "jeździć w formule 1" to by obiegowe opinnie o olkach były znacznie lepsze. A tak ludzie powielaja jakieś bzdury o szumach. he he he

Awatar marwit
    Mieszka w
    Gdańsk
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    [...] Powinni zacząć "jeździć w formule 1" to by obiegowe opinnie o olkach były znacznie lepsze.[...]

Ale po co? Kto sie poznal na Olku ten przy nim zostaje i mysle ze to duzy sukces firmy. Mnie nie obchodzi to co pisza inni na temat Olków ja wiedzialem co kupuje i jestem w 100% zadowolony
    E-300, 14-45, 40-150, Lexar CF 1Gb

| OlyJedi Awatar drosera_spathulata
    Mieszka w
    Bliżyn, świętokrzyskie
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Do tej pory korzystałem z Olympusów OM ( mam ich zresztą 4 i dużo szkieł ) i jestem zadowolony. Długo zastanawiałem się na którą wersje Olka E sie zdecydować. Wybór padł na E-1 szukałem tylko dobrej oferty. I po sprawdzeniu plotek o wyczerpujących się w Polsce zapasach E-1 (potwierdzają się !!) postanowiłem -- ZAMÓWIŁEM DZIŚ OLYMPUSA E-1 Z PODWÓJNYMI SZKŁAMI !!!! Z niecierpliwością czekam na dostawę !
    TrustNo1 ! E-30, E-1 , 14-54 , 40-150 , oraz Olkowe analogi z wieloma szkłami
    ============================
    grupa "Co-arto" = www.co-arto.com