no to czas na mnie:
1. fotka z reki po poludniufajna figurka
2. wielka szkoda ze nie dalem ostrosci na plomien a reszta nieostraFotka jak widac troche zle kadrowana no ale robiona w pospiechu...
3. hmm... nastepna fotka robiona w pospiechu i bez statywu
4. listek w czerwieni... bardzo ciekawie mi wychodzi czerwien w sumie nie wiem co myslec o tej fotce (o tych kolorach)... moze wam sie spodoba
5. chcialem jakis fajny klimat z lancuchem... w zeszlym roku wyszlo mi lepiej
6. chyba mi sie nie podoba ten czerwony... no ale moze wam sie spodoba
7.
8.
9. znowu lancuszek
10
12. ostre swieczniki! niestety przy dalszych planach juz mi tak ostro nie wychodza. Macie jakis sposob zeby z daleka tez bylo ostro? (fotka ostatnia 17.)
13
14
15. zlewaja mi sie .... jakos nie moge sie przyzwyczaic do tego koloru w mojej lustrzance...
16. w tle jest dziecko :P nie uzywalem lampy blyskowej (i to moze byl blad) no i caly czas tylko ISO100
17
hehe zaszalalemno ale swieto jest raz w roku!
Wszystkie nocne fotki robione byly ze statywu przy ISO100. Jakos nie moge sie przyzwyczaic do fotek nocnych z tego nowego aparatu (ciagle narzekam na kolor czerwony :P). Architektura przy ISO100 i dlugich czasach to fajny pomysl ale czy na cmentarzu zdal egzamin to sami ocencie. Fotki robilem E300 ale mam wrazenie ze C4000 i tryb makro bylby lepszy do jakis ciekawszych fotek.