Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 44

Wątek: Wszystkich Swietnych

Zwycięzca OlyRulez Awatar Jeronimo
    Mieszka w
    wielkopolska
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    no to czas na mnie:

1. fotka z reki po poludniu fajna figurka

2. wielka szkoda ze nie dalem ostrosci na plomien a reszta nieostra Fotka jak widac troche zle kadrowana no ale robiona w pospiechu...

3. hmm... nastepna fotka robiona w pospiechu i bez statywu

4. listek w czerwieni... bardzo ciekawie mi wychodzi czerwien w sumie nie wiem co myslec o tej fotce (o tych kolorach)... moze wam sie spodoba

5. chcialem jakis fajny klimat z lancuchem... w zeszlym roku wyszlo mi lepiej

6. chyba mi sie nie podoba ten czerwony... no ale moze wam sie spodoba

7.

8.

9. znowu lancuszek

10

12. ostre swieczniki! niestety przy dalszych planach juz mi tak ostro nie wychodza. Macie jakis sposob zeby z daleka tez bylo ostro? (fotka ostatnia 17.)

13

14

15. zlewaja mi sie .... jakos nie moge sie przyzwyczaic do tego koloru w mojej lustrzance...

16. w tle jest dziecko :P nie uzywalem lampy blyskowej (i to moze byl blad) no i caly czas tylko ISO100

17

hehe zaszalalem no ale swieto jest raz w roku!
    Wszystkie nocne fotki robione byly ze statywu przy ISO100. Jakos nie moge sie przyzwyczaic do fotek nocnych z tego nowego aparatu (ciagle narzekam na kolor czerwony :P). Architektura przy ISO100 i dlugich czasach to fajny pomysl ale czy na cmentarzu zdal egzamin to sami ocencie. Fotki robilem E300 ale mam wrazenie ze C4000 i tryb makro bylby lepszy do jakis ciekawszych fotek.
    List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać

| OlyJedi Awatar Kordek
    Mieszka w
    Prawie Zakopane
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    Jeronimo, żeby były gwiazdki trzeba dać dużą przysłone i dłuższy czas naświetlania.
    No to dwa moje zdjęcia
    E-3, E-510

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Mieszka w
    Toruń
    Siła reputacji
    37
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Luna
    zdjęcie nie było obrabiane - "gwiazdki" wylazły same ...przyznam ze całkiem przypadkowo.
    Hehe, nie ma przypadków w fotografii - dałaś dużą przesłonę i światło się rozwieździło

| OlyJedi
    Mieszka w
    Śląsk
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria

Zwycięzca OlyRulez Awatar Jeronimo
    Mieszka w
    wielkopolska
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    ladna foteczka zastanawia mnie co zrobiles ze wogle ludzi nie ma... u mnei bylo wiary jak mrowek ....
    List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać

| OlyJedi
    Mieszka w
    Śląsk
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    1. Zrobiłem w czasie tej sesji kilkanascie fotek - tylko na 2 fotkach udało mi sie w miare uniknąc ludzi (fotka jest obcieta co widac po jej formacie)
    2. Sesja trwała miedzy 21.00 a 22.00 wiec nie było juz tłumu

Mieszka w
    Trójmiasto
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Olympus C- 765 UZ

Mieszka w
    Trójmiasto
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Olympus C- 765 UZ

Awatar Ola
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Stary, zapomniany, ponimiecki cmętarz na Mazurach
    OLYMPUS C-4000+statyw Velbon

Awatar Ola
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Jeronimo, skromnie wypowiem sie na temat Twoich niektórych zaprezentowanych fotek...
    1.kontrast między szarą figurką a pomarańczowymi kwiatkami bardzo mi odpowiada - bo ja lubię kontrasty
    2.fotka coś w sobie ma, dobry kadr, niestety listek - gdybyś o nim nie wspomniał nie zwróciłabym na niego uwagi. Może powinien być bardziej widoczny, oświetlony lub poprawiony kolorystycznie w PS
    5.Super zdjęcie, od razu zwróciłam na nie uwagę, gdyby jednak wyciąć światełko po prawej - zdjęcie byłoby dla mnie ciekawsze
    10.Nic dodać nic ująć

Ps.Wypowiadam się tylko na temat fotek które w jakiś sposob zrobiły na mnie wrażenie lub zaciekawiły przedstawionym tematem...pod względem jakości nie chcę się wypowiadać...
    OLYMPUS C-4000+statyw Velbon

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów