Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 32

Wątek: gdzie kupic?

Mieszka w
    Ennis/Gdańsk
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Marek J
    ... Natomiast w sklepie firmowym Olympusa w Gdańsku...
    Żartujesz... Jest taki? Gdzie?
    Pozdrawiam,
    Piotr.

| OlyJedi
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    wlasnie gdzie ? jakis adres albo nr tel ?

Mieszka w
    3Miasto
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Sklep znajduje sie naprzeciwko Dworca PKP w Centrum Handlowym Madison. Numer tel. znalazłem kiedyś pośród sklepów autoryzowanych Olympusa jak odnosiłem sie z zakupem E1, a było to dawno temu. Wyszukałem go na stronie bodajże E system, w tej chwili go nie mam ale proponuję poszukać lu zadzwonić do Olympus Polska, tam napewno go podadzą.
    Pozdrawiam,
    Marek

Mieszka w
    Ennis/Gdańsk
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Aaaacha... to masz na myśli sklep firmowy Nikona, który sprzedaje również Olympusa. A już myślałem...
    Pozdrawiam,
    Piotr.

Mieszka w
    3Miasto
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez P
    Aaaacha... to masz na myśli sklep firmowy Nikona, który sprzedaje również Olympusa. A już myślałem... :)
    No chyba Olympusa który sprzedaje Nikona i Canona, bo na witrynie sklepu dużymi literami wypisane jest OLYMPUS, jest to ten sklep w pasażu. Wychodząc z Dworca tunelem w kierunku Hotelu Heweliusz, wchodzisz po schodach tak jakbys chciał pójśc do Teranova. Niestety nie ma sklepów firmowych w trójmiescie tylko jednej marki, nawet firmowy Canon na przeciwko młyna posiada obecnie asortyment różnych producentów.
    Pozdrawiam,
    Marek

Mieszka w
    Ennis/Gdańsk
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    W/g mojej wiedzy jedyny sklep foto w Madisonie to ten http://www.madison.gda.pl/popup_inde...epow.html?d=66 Mówimy chyba o tym samym prawda?
    Pozdrawiam,
    Piotr.

Mieszka w
    3Miasto
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez P
    W/g mojej wiedzy jedyny sklep foto w Madisonie to ten http://www.madison.gda.pl/popup_inde...epow.html?d=66 Mówimy chyba o tym samym prawda? :)
    Widzisz moja dziewczyna podpowiedziała mi że to Madison, a ja tak napisałem. Madison to dom towarowy, a Centrum Handlowe o którym piszę znajduje się przy Holyday Inn.
    Pozdrawiam,
    Marek

Mieszka w
    Ennis/Gdańsk
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Czyli koło Empiku. Jutro się tam przejdę.
    Pozdrawiam,
    Piotr.

Mieszka w
    Ennis/Gdańsk
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Byłem. Niestety to nie jest sklep firmowy Rzeczywiście mają E-1 + 14-54 za 3599. Jest też 50-200/2.8-3.5 za 3599. Aparat, jak wspomniał Marek J, bez zaślepek... Obiektyw zaś jeździł ponoć na jakieś pokazy stąd niska cena, chociaż w/g sprzedających jedyne ślady używania można znaleźś w okolicy mocowania do statywu. Na sprzęt jest oczywiście 2 lata polskiej gwarancji. Nie powiem, żebym przeszedł obok niego obojętnie, ale... to jest wielki obiektyw! W sumie kosztuje spoooro, do plecaka mi się nie zmieści i nie znajduję, szczerze mówiąc w swojej amatorszczyźnie uzasadnienia do jego zakupu. Chciałem go głównie portretowo wykorzystywać, ale chyba mi przeszło... Skupię się na 50tce f/2 a do innych rzeczy 40-150 mi wystarczy. No chyba, że jakiś cud finansowy się zdarzy
    Gdyby ktoś był zainteresowany,Chomsky?, podaję nr telefonu do sklepu: 058 305-53-12
    Pozdrawiam,
    Piotr.

| OlyJedi
    Mieszka w
    Galicja
    Siła reputacji
    32
    Moja galeria
    Dzięki- bedę ściągał ze Stanów, raczej na wiosne przed sezonem. Na allegro jest E1 z 50-200 za 4700 ale bez papierow.
    cześc.Ch.