Gdzie kupić lub dostać zatyczkę- zaślepke w fomie zakręcanego kółeczka do gniazda zewnetrznej lampy blyskowej w E1. Sama się gdzieś odkręciła i posiała.
Cześc.Ch.
Gdzie kupić lub dostać zatyczkę- zaślepke w fomie zakręcanego kółeczka do gniazda zewnetrznej lampy blyskowej w E1. Sama się gdzieś odkręciła i posiała.
Cześc.Ch.
Coś czuję że tu pomoże tylko centrala Olka.
chomsky:robimy deal : ja ci daje zatyczke , ty mi dajesz zuiko 14-54![]()
stoi? mysle ze to rozsadna propozycja
![]()
pozdrawiam
Oczywiście jako, ze to moj pierwszy post to ja się oficjalnie witam... Widze kurde kupa znajomych paszczaków...
A co do tematu. Chomsky, heh... W sobote na kolanach parenaście minut po lubelskim Podzamczu... Cholerne zaslepki, myślalem że to tylko mi się zdarzyło... Jakaś wadliwa seria...![]()
E1 & G1 | Lublin nad łąką przysiadł. Sam był. I cisza.
Hmmm, chyba będę musiał oglądnąć swojego E-1
Chomsky zorganizuj zlot posiadaczy E-1może jakaś się odkręci
![]()
Tak jak Morley dzis mam swoj debiut na forum i wszystkich WITAM
I to chyba plaga jakas, ale mi tez sie ta zaslepka posiala przeszukalem cala chate , samochod ,ale pewnie zaginela w "akcji"
witam wszystkich nowych forumowiczow i przypominam ze od POWITAN jest specjalne forum (dzial)![]()
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
A cena z tej centrali to zapewne jakies 120 zł :] lepiej plasteliną zapchać, a tak powaznie to bez tych zatyczek e1 traci swoją "wodoszczelność"?.... chyba nie, czy sie myle?Zamieszczone przez fotomic
Tymin- wlaśnie mysle o tej wodoszczelności!??! Bo zatyczka to mi w sumie wisi. Czy w papierach Olka znajdę adres centrali? Cholera znaowu muszę grzebać! O Krassnal, nie zamienie się, zanienię chętnie 14-54 na 50-200!
Kurcza to nie plaga, to cos takiego jak oczodoly muszlowate w Canonach. Jest i nie ma i zawsze po akcji w krzakach. Moze jakiś pomysl?
Uważajcie na swoje!
Cześc.Ch.
chomsky : wal do olympus polska. W sumie matówki tak strasznie nie są drogie. No ale tak ze 100zł to trzeba szykować.
P.S. swoją droga to ciekawe czy aparat traci na sowjej szczelności.