Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 38

Wątek: co będzie lepsze c770 czy SP-500UZ???

Mieszka w
    Bogatynia
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Moog, możliwe, że kolega miał pecha, ale tak własnie było.. w sumie to nie pytałam się go skąd miał te baterie..
    hmm.. o co mi chodziło? jakby Ci to wytłumaczyc.. c-770 matrycą nie grzeszy, zoomem cyfrowym też nie, porównując nawet do SP 500, to jest różnica.. ale własnie taki niby niewielki, niepozorny, a w sumie ma wszystko to co potrzebne w tego typu aparatach.. chyba o to mi chodziło..
    przesiedziałam wiele godzin robiąc porównania i czytając opisy, recenzje, pytając się znajomych zanim zdecydowałam się na ten model aparatu.. wyznacznikiem była oczywiście cena ( do 1500zł).. uważam, że w końcu dokonałam dobrego zakupu, dlatego polecam tego Olumpusa..

Awatar Moog
    Mieszka w
    Białystok
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez gosiek
    c-770 matrycą nie grzeszy, zoomem cyfrowym też nie, porównując nawet do SP 500
    fizyczna matryca takiej samej wielkości, gęściej upakowany sp. oraz Zoom cyfrowy? No nic... do mnie to nie przemawia

| OlyJedi Awatar falkirk
    Mieszka w
    Świętochłowice
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Witam ponownie, im dłużej się zastanawiam tym bardziej szlag mnie trafia... w większości sklepów już nie ma tego modelu a jeśli już znalazłem tydzień temu w Saturnie w katowicach okazało się że kosztuje 1399 zł już wtedy wydało mi się trochę dużo jak na aparat który co by nie bylo traci się z rynku ... ale najlepsze teraz dziś zadzwoniłem do saturna raz jeszcze zapytać czy jeszcze go mają bo sie przekonałem już do niego i okazało się że jest o 100 zł droższy 1499zł - nie kapuję tego. No i nie bardzo wiem co robić w takiej sytuacji. Myślałem że będzie można go kupić taniej jednak im dłużej zwlekam tym gorzej dla mojego portfela a sam aparat to nie wszystko bo potem pamięci , ładowarka, pokrowiec i takie tam inne bajery. Doradźcie jak wg Was czy są szanse na zakupienie go taniej gdziekolwiek bo ja już wszystko przeszukałem ale może Wy zancie jakieś "dziuple" gdzie są tańsze ceny. Przeglądałem stronki ze stanów i tam go mają za 360 dolców a u nas powariowali. pozdrawiam Wszystkich !!!

Awatar Moog
    Mieszka w
    Białystok
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    http://www.cyfrowe.com.pl/index.php/...id_pr,139.html

napisz do nich może mają na stanie

| OlyJedi Awatar falkirk
    Mieszka w
    Świętochłowice
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    dzieki za linka ale mam pytanie czy ktoś już tam kupował???? trochę boję się kupować przez neta tym bardziej jesli wchodzi w rachube taka kasa ,
    pozdr

| OlyJedi Awatar falkirk
    Mieszka w
    Świętochłowice
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    już się dowiedziałem że nie mają już tego aparatu trudno przyjdzie mi chyba jednak zapłacić więcej kasy za ten aparat

robin102
    Gość
    daj se na wstrzymanie za 1500 zl to da już sie wyrwać przy odrobinie szczescia model C7070 , a to już inna bajka. Kolega z firmy kupił ostatnio na giełdzie w Stodole nóweczke za 1600 zł.
    poczekaj tydzien dwa , jeszcze stanieją

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    149
    Moja galeria
    Za 1500 zł to juz idzie uzywana E300 kupic...
    Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska

Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Ja Sp500 kupiłem niedawno za 1050zł na allegro i to jeszcze wynegocjowałem cenę. Myślę, że C770 to już stara bryła, która poszła do lamusa. SP500 jest przeciez jego następcą. Jestem zadowolony z tego aparatu i uważam że w przedziale do 1500zł nie ma lepszego zawodnika.
    FRANK

| OlyJedi Awatar falkirk
    Mieszka w
    Świętochłowice
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    dzięki za pomoc w szukaniu , znalazłem sklep eukasa.pl i tam jest za 1249 i chyba się skuszę na niego... pozdrawiam