Witam wszyskich
Jak w tytule, mam Olka C70. Z instrukcji wynika ze współpracuje z pilotem o symbolu RM-1E. Za diabła nie mogę nigdzie tego cuda dostać.
Może ktoś da namiar? A może ma na zbyciu?
Janusz
Witam wszyskich
Jak w tytule, mam Olka C70. Z instrukcji wynika ze współpracuje z pilotem o symbolu RM-1E. Za diabła nie mogę nigdzie tego cuda dostać.
Może ktoś da namiar? A może ma na zbyciu?
Janusz
http://www2.olympus.pl/consumer/198_RM-1.htm - tam znajdziesz.
Boskib_ /c70 zoom/
Witaj Boskib
Widzę że też masz C70. Rozumiem ze masz pilota RM-1 i elegancko współpracuje właśnie z C70. Utwierdź mnie że tak jest a ja zaraz na allegro zamawiam ten pilocik. Tylko trochę jestem zdziwiony że w instrukcji jak wół stoi że tylko i wyłącznie ten typ olka obsługuje RM-1E.
Czekam niecierpliwie
Janusz
Chyba Cie nie utwierdzę. Owszem posiadałem ten model pilota, uważam jednak że nie spełnia on swojej roli do końca. Jest on na podczerwień a jak sie może przekonałeś nie zawsze ona działa poprawnie. I tak właśnie było. Stanowczo wolę ustawienie czasowe a przed nim ręczne ustawienie ostrości. Tak więc jeśli chodzi o mnie to nie polecam. Możliwe, że z RM-1E bedzie on działał poprawnie. Pozdrawiam.
Boskib_ /c70 zoom/
Witam
czyli kłopot pozostaje. a chciałbym sobie ułatwić zycie pukając w pilot.
Polecam się na przyszłość
Janusz
Sorki za odgrzewanie kotleta, ale mam pytanie, czy tym pilotem (RM-1) bez problemu operuje się czasem B ?
architektura dotyka poezji ... czasami