Olek c-765 + adapter cla-4 + filtr UV Hoya + statyw + polar Hama + 2xOlympus Li-10b... może jeszcze cos będzie
Jednym słowem bomba jak dla mnie! Wiem wiem że mało ze mnie doświadczony fotografa wobec tego nie ocenie Ci tych zdjęc jak profesjonalista...Ale chyba swoje zdanie mogę wyrazić
Naprawde zdjęcia zrobione przez Ciebie robią na mnie niesamowite wrażenia...!
PS:
I pomyśleć że robisz te takim samym aparatem jak ja:P Oh kiedy ja zrobie takie cacka...! Hmm....![]()
![]()
![]()
Może jednak ktoś poza Noterkiem się skusi na jakiś komentarzyk, może być nawet uszczypliwy, byle był konstruktywny :P
Olek c-765 + adapter cla-4 + filtr UV Hoya + statyw + polar Hama + 2xOlympus Li-10b... może jeszcze cos będzie
Do niedawna przejeżdżałem tamtędy przynajmniej 2 razy dziennie i nie wiedziałem, że zalew może tak ładnie wyglądać.Przejedź się na Skałki Twardowskiego, chętnie zobaczyłbym jak je widzisz. Gratuluję. Niezłe!
tych pierwszy nie oceniam bo do mnie nie przemawiaja
kaczki nie ostre ale to moze byc od zmenijszania
ale fajowy jest ten rybak
Owszem kaczki są nieostre przez pomniejszenie, ale jak je wyostrzyłem w PS to pióra wyglądały bardziej jak pierze, postrzępione i zbyt wyostrzone tak że zostawiłem tylko ze zmniejszeniem. To tyle na moje usprawiedliwienie![]()
Draxan: wedkarz! Nie rybak! Rybak lowi siecia a wedkarz wedka!
Pozdrawia - Arturo - wedkarz nie rybak!
Zdjęcia zalewu chyba za mocno skompresowane, przynajmniej u mnie widać jakieś kwadraty na niebie. Wg mnie to takie widoczki z centralną linią horyzontu, nie budzące żadnych większych wrażeń.
Najbardziej podoba mi się zdjęcie nr 5 z wędkarzem. Zdjęcie z kaczuchą (nr 7) też przypadło mi do gustu, szczególnie dzięki takiej 'miękkiej' falującej wodzie.
Za to zdjęcie 9... faktura wody jest wg mnie straszna, nie wiem czy to też przez kompresję czy przez zmniejszanie. Przez to nie podoba mi się wogóle![]()
Pozdrawiam
Olympus C-765UZ + parę dodatków
Zapraszam do Galerii
I właśnie dlatego zamieściłem te pierwsze fotki. Sam zawsze myślełem że ten zalew to brudne cuchnące bajoro (kto jest z Krakowa wie o czym piszę), a tymczasem strasznie się zdziwiłem jak zobaczyłem go wysprzątenego.Zamieszczone przez Majeranek
Co do kompresji, faktycznie troszkę przesadziłem, ale inaczej nie chciały się zmieścić, a nie miałem czasu za dużo się z nimi bawić. W orginalnym rozmiarze wyglądają o niebo lepiej :P
Pozdrawiam