kup nowy trochę większy niż ta dziura i przyklej poksipolem ---potem szkło spryskaj lakierem do włosów (koniecznie z dodatkiem tzw. filtra UV)![]()
kup nowy trochę większy niż ta dziura i przyklej poksipolem ---potem szkło spryskaj lakierem do włosów (koniecznie z dodatkiem tzw. filtra UV)![]()
Dzięki zeneczek. Jestem szczerze ubawiony. Dobry, inteligentny dowcip. Humor od rana miałem niespecjalny, więc dzięki wielkie![]()
C-760, tulejka, UV Hama 390 HTMC, Hama Skylight, Velbon DF-40, lampa Soligor DG-280
Mieliśta racje, nie moglem odkrecić obiektywu. Sa jakies fabryczne blokady. Nie bede próbowal mocniej, bo aparat pozyczony. Nie chce cos popsuc. Zdecydowalem sie jednak na motorole, zawsze bede mogl przy okazji zadzwonic jakby co. Roznie to bywa na przyjeciu. Dzieki za czas i pomoc. Narazie !
Zeneczek
"Nad rzeczką tam gdzie krzaczory,
mieszkały dwa stare indory"
niesamowita akcja![]()
![]()
![]()
mente et malleo
nie ja ******** , niezła prowokacja ...
c-5060 , A710IS , 1000D + kit 18-55IS , c50mm1.8 II
Ale wam coś takiego chyba odpowiada, bo ten wątek rozrósł się tak szybko, jak żaden inny do tej pory.
Olympus E-500, E1, 5060, Zuiko Digital 14-45mm, 14-54mm, 40-150mm, ED 50mm f/2 Macro, 11-22mm F2.8-3.5, fl36, filtry itd.
A co MaBri? "Wam" się nie podoba? Niezły, zabawny temacik na niezłym poziomie. Jako mały przerywnik przydatny.
C-760, tulejka, UV Hama 390 HTMC, Hama Skylight, Velbon DF-40, lampa Soligor DG-280
I był niezły ubawZamieszczone przez sebastan
![]()
Olympus E-500, E1, 5060, Zuiko Digital 14-45mm, 14-54mm, 40-150mm, ED 50mm f/2 Macro, 11-22mm F2.8-3.5, fl36, filtry itd.
czlowke zmeczony wraca z roboty a tu taki smieszny watek![]()
hehehe to dobre podsumowanie tega watku :P witamy trolaZamieszczone przez DraXan
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Zeneczek weź aparat Olympusa to dobry sprzęt sam mam (miałem bo rozebrałem) teraz czekam na naprawe.