Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: E3-jakiś nowy link?

Mieszka w
    Gliwice
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Piszą o buforze na 15 zdjęć w najwyższej jakości , szybkości 6fps , wbydowanej stabilizacji w korpus ( od Panasonica ) - cena za body koło 3 tyś euro , koło 4200 euro na być zestaw z kitem 14-35 F2. Migawka 1/8000 na 200 tyś cykli.
    Pozdrawiam
    Robert

Mieszka w
    Gliwice
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    E-500 and 3 new lenses coming soon
    Expect an official release from Olympus very soon

A hawk-eyed Olympus user cought one Olympus webmaster in Europe updating his product pages with some new Olympus product. We have Olympus E-500, a lightest (cheapest?) 4/3 camera yet, plus 3 new lenses: Zuiko Digital ED 18-180mm f3.5-6.3, Zuiko Digital 17.5-45mm 1:3.5-5.6 and Zuiko Digital 35mm 1:3.5 Macro.
    Looks like Olympus decided to strenghten its entry-level products.
    Pozdrawiam
    Robert

| OlyJedi Awatar grizz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    164
    Moja galeria
    hmm krcze stabilizacja byłoby ciekawie... jak tylko matryca bedzie przyzwoita to może dać kopa systemowi... zobaczymy
    Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.

Mieszka w
    Ennis/Gdańsk
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Czekam i czekam, że ktos wreszcie to zdmentuje...
    Przecież OIS Panasonica trzęsie optyką http://www.panasonic.ca/English/audi...ll/megaOIS.asp
    Takie coś nie może być wbudowane w korpus lustrzanki z wymiennymi obiektywami. Ewentualna możliwość to zaszycie w body żyroskopów i sterowania, które uaktywnią się po podpięciu "4/3 OIS compatible lens" a o takim wynalazku póki co nie słychać...

Nie mniej jednak, gdyby choć w części było prawdą to co pisze Azazel to warto czekać 3 następne lata, aż stanieje ten nowy korpus
    Pozdrawiam,
    Piotr.

Hal
    Gość
    Piękny by był (jeśli to prawda).
    Chociaż E1 to chyba jeden z najładniejszych aparatów jakie widziałem,super udany projekt plastyczny.
    Obudowa pryzmatu taka jakaś podobna do tej z tego budżetowego modelu.
    Ciekawe czy jak Panasonic pokaże swoje body to czy Leica będzie do niego robiła szkła?

| OlyJedi
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria

przynajmniej E-500 juest juz prawie faktem