bez sensu![]()
mi najbardziej podoba sie zielony park z labedziami. moze dlatego, ze znam to miejsce.
bez sensu![]()
mi najbardziej podoba sie zielony park z labedziami. moze dlatego, ze znam to miejsce.
Nie rozumiem po co dodałeś ten dziwaczny znaczek na fotach z parku. To ma być ładne, czy ma uchronić przed kradzieżą fot?
A dwie pierwsze foty pokazują proces przewracania się pomnika?
dziwny znaczek ma byc ladny. ale dobra. bede pamietal, zeby dluzej tak nie myslec.
gdyby park byl polozyny na terenie gorzystym to pomnik i tak by stawiali 'do pionu', co nie? dziwne, ale wczesniej nie pomyslalem, ze to zdjecie jest krzywe..
wogole, to temu Niepomucenwi srednio 3 razy w roku mlodziez rozwala glowe. miasto lepi nowa. mlodziesz rozwala. moze kiedys pstrykne bez glowy. i nie-krzywo![]()
Podoba mi się zdjecie dziewczyny z rozwianymi włosami. Ma w sobie lekkość, dodatkowo włąśnie te włosy tworzą ciekawą kompozycję (w 1. momencie skojarzyły mi się z aureolą)... No i wędkarz. Wydaje mi się że świetnie wyglądałby w sepii lub black&white'cie![]()
a dajmy na to takie ujecie przy wcale nie malowniczo polozonym zalewie fryszerka?
Całkiem, całkiem. Błękit nieba i przejście z jasności w cimno niebieski bardzo interesujace. z peesa? czy natura dała takie niebo?
blady
nienerwowo sobie cykam fotki w tempie 4/3
Natura nawet na Karaibach takiego nieba nie daje.
dała, dałanieco, lekuchno (az nie warto wspominac) kontrascik posunalem.
W naturze w słoneczny dzień granatowe niebo nie występuje. Kolory są nienaturalne.
wystepuje![]()