a masz SP ?
a masz SP ?
mam sp2
E-1, 14-54, 40-150, Fl-36+stofen, DCR-250.
Miałem małe obawy czy sobie poradzę i troszkę zwlekałem z wgraniem nowszej wersji ale w końcu sie zdecydowałem i poszło bez najmniejszych problemówPodpiąłem body z obiektywem i lampą, system sprawdził wersje oprogramowania tych urządzeń, wskazał co mogę pobrać i zmienić a potem krok po kroku zgodnie z instrukcjam wyświetlanymi na ekranie monitora proces przebiegł bez zakłóceń do końca. Wszystko działa a ja jestem z siebie dumny
mam XP profesional bez SP2
E3 + Kawasaki ZR7-S to juz przeszłość...
E-M5 + Honda CBF 1000, bo trzeba naprzód iść
Odgrzebałem dośc stary temat ale niestety mam kłopoty z wgraniem wersji 1,4 do E1 mojego kolegi.
W moim egzemplarzu poszło wszystko gładko, bez najmniejszych niespodzianek.
Podpiałem aparat, poprzelączałem wszystko jak należy (pc-control, sleep-off itp) i system nie widzi tego aparatuJak wrócę do "storage" to i owszem, ale w celu aktualizacji wyświetla info że PC ma być na "control" więc kólko sie zamyka.
Podpiałem jeszcze swój aparat żeby sprawdzic i wszystko hula. Ma ktoś pomysł co jest nie tak?
Dodam ze zgrywanie zdjęć idzie bez kłopotów więc chyba port usb w aparacie jest sprawny.
U mnie przyczyną podobnych kłopotów była falerna karta CF.
Po zmianie na inną wszystko poszło po maśle.
Pozdrawiam
Sytuacja opanowana :P
Wgrałem raz jeszcze sterowniki do XP/E1 i aktualizacja firmware przebiegła bez żadnych niespodzianek.