Nudziłem się wczoraj, powstał taki autoportret
A przy okazji zapraszam do wrzucania do tego wątku swoich autoportretów..... no kto się odważy??![]()
Nudziłem się wczoraj, powstał taki autoportret
A przy okazji zapraszam do wrzucania do tego wątku swoich autoportretów..... no kto się odważy??![]()
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
hmm jestem na nie
a. zupełnie nienaturalna poza, po prostu wybitnie sztuczna
b. tło, raz, że chaos, dwa, że krzywo - linie fug
c. fatalny, fatalny podpis
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
sztucznie wyszlo, krzywo na gorze, zbyt centralnie.
Plus za odwage :P ja swojego autoportretu raczej nie pokaze![]()
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Poza przypomina mi trochę postać z fontanny na placu Mariackim w Krakowie
A co do fotki to zgadzam się z przedmówcami
Olek c-765 + adapter cla-4 + filtr UV Hoya + statyw + polar Hama + 2xOlympus Li-10b... może jeszcze cos będzie
A czy ja prosiłem o ocene fotkichciałem się tylko przedstawić :P
Ja zdjęcia nie robiłem, aparat tak sam zrobił więc pretensje nie do mnie :P
A oceniać możecie tu http://forum.olympus.hat.pl/viewtopi...=3840&start=96 jakoś ostanio nikt tam ni nie pisze![]()
Hmmm
Nie chcę się czpiać ale wątek jest w dziale "ocena zdjęć" :P
Olek c-765 + adapter cla-4 + filtr UV Hoya + statyw + polar Hama + 2xOlympus Li-10b... może jeszcze cos będzie
no dobra dobra, autoportretów robic nie umiemAle jak mozna uto zrobic dobrze? ja aparat do lustra ustawiałem
![]()
no tym autoportretem to się w ogóle nie popisałeśale na szczęście się przyznałeś, że ich robić nie umiesz
![]()
Loram
www.ramza.pl
Luc, wygląda na to że odważnych tu raczej nie ma
Nie martw się , jesteś specem w makro, trochę poćwiczysz i autoportrety zaczną Ci też wychodzić.
A co to tego czy da się zrobić dobry autoportret?
Da się - jest na to pare knifów
Zacznij od wzięcia do ręki kartki i ołowka...stań przed lustrem i zacznij rysować - jak to opanujesz to robienie autoportretów aparatem nie będzie miało dla Ciebie tajemnic![]()
![]()
A tak na serio to się da - jak znajdę trochę czasu to może wrzucę tu pare własnych.
ooo matko ... polko hihihi
oryginalny autoportecikz niecierpliwoscia czekam na nastepne
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać