Ja też składam PSem, ale starym 6.0, nie mogę jakoś nowego przetrawić jeszczeOsobiście również uważam, że jest najlepszy
inne się właśnie lubią mylić.
PT GUI - swego czasu była wersja freeware
teraz chyba jest kupna ale program rewelacja
skleja tak, że nie wiadomo gdzie i co i dlaczego połączył
pzdr
dbs
Tak co do panoram - robilam wlasnie jedną, z trzech zdjec prosto z E330. PS CS 3 zeżarł mi 1GB HDD na pliki tymczasowe, po czym stwierdzil, ze "scratch disc is full" i mi jej nie zapisze... [uratowal mnie databank, na ktorego przerzucilam niektore pliki z hdd...]
Alicja & E-330/14-45/40-150/FL50R & D7000/18-200/70-200f2.8/50f1.4
My life is brilliant (-: But it's time to face the truth... Umiesz liczyć? Licz na siebie.
grizz ten Olsztyn wyszedł całkiem całkiem.
krzysiek1902 dobry ale to trial, a wiadomo każdy płatny program jest OK.
Pozdrawiam dzieki
Hugin w połączeniu z Autopano-SIFT daje poza tym efekty doskonałej jakości (i wszystko robi się samo).Zamieszczone przez salvadhor
możecie polecić program który doda np: 5 zdjęć, nie do panoramy, normalny za free
?Zamieszczone przez gladiator
hugin?
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Hugin jak najbardziej,ale do niego polecam na dokladke jako pomocnika Enblenda.Ten zadba o minimalne przejscia.Razem ze soba dobrze wspolpracuja.
o tu mnie jeszcze chyba nie bylo, mam pytanko odnosnie ptgui bo sie wlasnie nim bawie, jak tam mozna wstawic znak wodny zamiast sladu po statywie na spodzie ? moze ktos wie, bo nic nie moge na necie wygrzebac. i czy wogole mozna w ptgui znak dodac , dzieki ,pzdr.
Z kazdym dniem mojego zycia nieublaganie zwieksza sie liczba tych osob ktore moga mnie pocalowac w d...!
pozdrawiam reszte !
http://judasz007.blogspot.com/ ------- www.karolphotography.co.uk