Oczywiście, ze można.
Tylko, że zapewnie chodzi Ci o jakiś konkretny program?
Oczywiście, ze można.
Tylko, że zapewnie chodzi Ci o jakiś konkretny program?
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
olympusart mozna przejrzyj programy ktore sa w linkowni.
On to pisal 27 listopadaZamieszczone przez gladiator
Od tamtego czasu pewnie juz znalazl odpowiedni program
![]()
A ja bym proponowal Photovista Panorama 3.0 uzywam i jak dla mnie jest oki...
C4000z + Tulejka + Filtr Polaryzacyjny + Sky + Soczewka 10d + 2x128MB + 16MB + GP2100
Zamieszczone przez suchar
A moze on czekał na odpowiedzWiec napisałem.
Wypróbowałem Panorama Factory-jest super.Jedynie na gotowej panoramie jest napis wiadomej treści. Może by pomógł któryś z kolegów bo nie za bardzo jestem biegły w przeszukiwaniu zasobów internetu.Ver 4.5 Jak również brak znajomości angielskiego.
Pozdrawiam wszystkich Olympusiaków.
http://www.ptgui.com/Zamieszczone przez olympusart
ja testowałem ten i działa tak jak potrzebujesz.
Zeby nie bylo napisu, musisz kupic pelna wersje (chyba 30$), jesli o to Ci chodzi.Zamieszczone przez Roman R
Panorama Factory w wersji poniżej 2.0 jest na licencji Freeware (czyli za friko), starsze wersje: 2.0 - 2.4, to są już Shareware (z oczekiwaniem producenta na opłatę rejestracyjną $35,-) jednak nie generują na gotowych obrazkach żadnych napisówZamieszczone przez Roman R
Te starsze wersje nie są może wypasione dodatkami, ale pracują całkiem przyzwoicie.
Jack
Serdeczne dzięki-Jack . A gdzie je można znaleźć. Jeśli wiesz ,to podaj link,a będę zobowiązany.
Trudno,żebym dla zrobienia panoramy podwórka,czy mojej uliczki dla własnych potrzeb zaraz bulił 35 dolców. Pozdrawiam- Roman