W instrukji PL wyczytałem ze mozna wgrac nowy jezyk niz dostepnie na liście dzieki OLYMPUS Master.
Czy ktoś mi wytłumaczy jak to zrobic ?? Nie widze zadnej tego typu opcji w tym oprogramowaniu. z góry dzieki pozdro.
W instrukji PL wyczytałem ze mozna wgrac nowy jezyk niz dostepnie na liście dzieki OLYMPUS Master.
Czy ktoś mi wytłumaczy jak to zrobic ?? Nie widze zadnej tego typu opcji w tym oprogramowaniu. z góry dzieki pozdro.
Mój pierwszy C-480
Podpinasz aparat do komputera.
W programie Olympus Master w głównym menu wybierasz: Online Service -> Update Camera
Pojawia Ci się menu do aktualizacji firmware'u w aparacie. Teraz wybierasz: Check for latest version. Teraz powinieneś mieć dostępną listę dodatkowych języków, jeśli tylko są dostępne dla Twojego aparatu.
P.S. Nie daję gwarancji, że u Ciebie będzie to wyglądać identycznie, gdyż sam mam E-300'tkę. Jest jednak duża szansa, że u Ciebie będzie to wyglądało bardzo podobnie.![]()
nie mam czegoś takiegojak Online Service. mam tylko upgrade ale to słuzy do ulepszenia programu.
![]()
Mój pierwszy C-480
aparat mam taki sam jak Ty - i też w programie nie mam takiej funkcji (no chyba ze niedowidze).
olympus C-480.