Hej
Mam Pytanko czy istnieje jakiś filtr do photoshopa za pomocą którego mógłbym odszumić zdjęcia nie rozmazując całości? (np. tak jak w Noiseware CE) Jeśli tak to prosze napiszcie nazwę, link, bądź gdzie mogę go znaleźć
Dzięki
Hej
Mam Pytanko czy istnieje jakiś filtr do photoshopa za pomocą którego mógłbym odszumić zdjęcia nie rozmazując całości? (np. tak jak w Noiseware CE) Jeśli tak to prosze napiszcie nazwę, link, bądź gdzie mogę go znaleźć
Dzięki
Olek c-765 + adapter cla-4 + filtr UV Hoya + statyw + polar Hama + 2xOlympus Li-10b... może jeszcze cos będzie
Podłączam się do pytania
mente et malleo
no chyba na gornej warstwie odszumia sie calosc.. a pozniej gumeczka w reke... bo inaczej to niby jak by to mialo dzialac?
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
neatimage jest jako plugin jak i Noise Ninja
Dzięx.
Nie wiedziałem że Neat Image ma plugina do Photoshopa. Co prawda u mnie to chwilę trwa ale już nie muszę skakać po programach
Pozdrawiam
Olek c-765 + adapter cla-4 + filtr UV Hoya + statyw + polar Hama + 2xOlympus Li-10b... może jeszcze cos będzie