Jestem posiadaczem aparatu C-740 Ultra Zoom. Przez jakiś czas nie miałem żadnych problemów ze zgrywaniem zdjęć z aparatu na dysk. Jednak potem pojawiły się problemy. Kiedy wkładałem wtyczkę kabla usb do aparatu, ekran gasł a w komputerze nie pojawiał się dysk wymienny. Nie migała też jak zwykle czerwona lampka. Jednakże ten problem występował rzadko. Kiedy ostatnio postanowiłem przegrać zdjęcia okazało się, że w ogóle nie mogę podłączyć aparatu do komputera. Ekran jak już opisałem gaśnie a aparatu nie można włączyć do momentu wyjęcia i włożenia baterii po każdej próbie podłączenia do komputera. Postanowiłem przeinstalować sterownik. Ściągnąłem go ze strony Olympusa. Okazuje się, że kiedy instaluję sterownik i resetuję komputer w celu dokończenia instalacji, w jakiś sposób znika on z komputera. Po prostu aparatu nie da się dalej podłączyć a kiedy próbuję odinstalować właśnie zainstalowany sterownik pojawia się komunikat: "No information existing." Czy ktoś juz spotkał się stakim problemem?? Bardzo proszę o pomoc.