Nie słychać , nie martw się - e-1 ma uszczelnioną komore - dzwięki nie dochodzą - zanim kupisz przetestuj - to co dla mnie może być bezgłośne ciebie może drażnić.
Nie słychać , nie martw się - e-1 ma uszczelnioną komore - dzwięki nie dochodzą - zanim kupisz przetestuj - to co dla mnie może być bezgłośne ciebie może drażnić.
Pozdrawiam
Robert
Oatmam microdriva z E1,nic nie słychać,z fuji s7000 także nie.Po prostu cisza.
Azazel-myślalem,ze microdrive jest istotnie wolniejszy w stosunku do kart ultra?Dzięki za info.
Cześć.ch.
Dzień dobry, mam problem, dostałem w prezencie Olympus c-7070 wide zoom i nie bardzo wiem jak dobrać karty pamięci i dodatkowy akomulator, po pierwsze żeby od razu nie zbankrutować , a jednocześnie żebym mógł zapisać co najmniej 300 zdjęć w dosyć wysokiej rozdzielczości, bo czeka mnie za 2 tygodnie wyjazd w ciekawe miejsce. Jeśli chodzi o fotografię jestem amatorem, czytanie instrukcji do tego aparatu to jak czytanie książki przygodowejJeśli ktoś mógłby mi udzielić cennych informacji to bardzo dziękuję.
Andrzej125:
wykaż trochę więcej inicjatywy...
odnośnie kart przejrzyj bieżący temat - znajdziesz odpowiedź jeśli cofniesz się do pierwszej strony.
odnośnie zamiennika (takiego samego używa się w: 5060, 7070, 8080, E-300, E-1) - opcja SZUKAJ
blm-1
blm1
zamiennik
zamiennik blm-1
Akumulator c5060
itp.
Ja kupiłem CF Kingstona 1GB Hi Speed x50 jako drugą karte.
Chodzi narazie bez zarzutu.
Grittz
suhotnik
E-510 +14-42mm +40-150mm +CF4GB