Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: E-300 - Czy jesteście zadowoleni?

Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    dual kit z 2990pln
    To albo ja źle patzrę albo mamy różne inetrie bo ja widzę 2999zł za E300 z pojedynczym obiektywem
    C8080 + UV Hama + torba Cobra

jacek2004
    Gość
    wczoraj było 2999 z dual kitem, dziś nie patrzyłem.

Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Jacku,
    i wczoraj i przedwczoraj był zestaw z jednym obiektywem , ba nawet tam dzwoniłam i pytałam o double kit - nie mieli.

Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Jacek2004 Chyba jednak nie było takiej ceny. Akurat sprawdzałem ceny bo kolega prosił o wyszukanie dobrej oferty.
    A co do aparatu, to wrażenia są bardzo dobre. Nie jestem nowicjuszem , bo to moja czwarta lustrzanka (pierwsza cyfrowa) a trzeci aparat cyfrowy po minoltach Z1 i A1. Wady! Wiadome. Duże szumy i stosunkowo wolny AF w słabym świetle. Producent mógłby się postarać o jakiś inny system doświetlania AF, bo ten z lampy błyskowej jest beznadziejny. Z reszty jestem zadowolony. Nawet bardzo.

Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Jola o ile się nie mylę to już odpowiadałem na tym forum gdzie to cacko za taką cenę kupiłem.
    Ale powtórzę: Allegro, była to chyba pojedyncza sztuka. Aparat był sprowadzony z zagranicy (nówka z 2-ma obiektywami) bez gwarancji. Podawałem również link do wygranej aukcji.

Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Wideos,
    skoro tak to sorki. Chyba nie czytałam tego wątku... Miałeś farta i tyle

Zwycięzca OlyRulez Awatar Jeronimo
    Mieszka w
    wielkopolska
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    kurde widze ze niedlugo beda posty na forum.. kto kupil taniej...
    stron jest mnostwo... ceny co chwile sie zmieniaja.... co jakis czas spadaja... to normalne... zapraszam do normalnych stron :P --> http://www.google.pl/ oraz http://skapiec.pl/ hihi

pozdrawiam
    List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów