Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: E-300 - Czy jesteście zadowoleni?

Mieszka w
    Opole
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria

E-300 - Czy jesteście zadowoleni?

Pytanie do tych, którzy go mają. Czy dobrze oddaje kolory? Jak z ostrzeniem
    przy słabym oświetleniu?
    W domyśle pytam o porównanie z E-1. Wiem, że było wiele tematów o tych dwóch
    aparatach, ale każdy z nich zbaczał w stronę opisywania zalet E-1.
    Że E-1 jest dobre, to wiadomo, ale jakie jest E-300?

Zwycięzca OlyRulez Awatar Jeronimo
    Mieszka w
    wielkopolska
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    jestem zadowolony :P
    List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać

| OlyJedi
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Gdyby nie fakt, że E-300 już dwa razy był w serwisie i dopiero za drugim razem zrobili coś co pozwala robić fotki to było by super. Za drugim razem dokonali kalibracji. Trzeba dokładnie sprawdzić przed zakupem. Temat był poruszany na forum. http://forum.olympus.hat.pl/viewtopic.php?t=3962
    E-300, 350D

Awatar Kanciaty
    Mieszka w
    Tarnowa
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    .... jest super
    Olympus E-300 / 14-45mm, 40-150mm ZUIKO DIGITAL / 4 GB SanDisk CF Extreme III / Velbon DX 888 Digital / inne dodatki

Mieszka w
    BD
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Jestem bardzo zadowolony z
    OLYPUS E-1 , ZD 14-54 , ZD 50-200 , 2 x OLYPUS FL-50R , E-300 , E - 420 , OLYPUS FL-36 , ZD 14-45 , ZD 40-150, PEN E-PL3 , MZD 14-42, Sigma 50 DG EX HSM

Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Jestem zadowolony. Od kilkunastu dni robię fotki bez wcześniejszych doświadczeń z cyfrą (piewszy aparat) i poważniejszą fotgrafią, dlatego przeważnie pstrykam na automatycznych ustawieniach. Fotki bardzo dobre! Bałem się błędu w kolorach (balans bieli), o czym przed zakupem przeczytałem na "forum". Zdarza się pojedyńcza fotka przy AUTO WB (1 na 30/50) z lekko dominującym niebieskim, lecz w instrukcji zaawansowanej E-300 piszą że "jeśli w obrazie nie występuje kolor zbliżony do bieli, funkcja ta może nie zadziałać poprawnie". Odbiegłem od tematu. Ale napewno E-300 jest OK!

| OlyJedi Awatar Kordek
    Mieszka w
    Prawie Zakopane
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    Witam, jestem zadowolony ze swojego E-300. No pewnie są lepsze aparaty ale mnie ten wystarcza.

Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Siemanko! Odpowiem tak: długo się zastanawiałem co kupić, byłem naprawdę blisko zakupu 300D później 350D dopóty, dopóki ich nie wziąłem w łapy. Sprawiały wrażenie takich plastikowych. Nie mam doświadczeń żadnych z fotografią cyfrową, dopiero się uczę. Za e-300 zdecydowała cena (udało mi się kupić za 2400 z dwoma obiektywami), wykonanie, no i fotki, , oraz posty kaziqa, którego mi brakuje na pewnym forum, a saut dopełnił formalności (zapodaję linka) http://foto.recenzja.pl/Forum-viewto...c-start-0.html Nie twierdzę że konkurencja robi gorsze foty, dużo zależy od fotografa. Jak dla mnie w tej cenie nie ma konkurencji. TYLKO E-300. Pozdrawiam.
    wideos

Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    udało mi się kupić za 2400 z dwoma obiektywami
    To może nie bądź samolub i podziel się wiedzą gdzie taki zestaw w tej cenie można nabyć.
    C8080 + UV Hama + torba Cobra

jacek2004
    Gość
    Jola na "interii" widziałem dual kit z 2990pln to też b. dobra cena jak na lustro z dwoma niezłymi obiektywami.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów