Strona 6 z 12 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 115

Wątek: W kwestii E1-pomoc.

Mieszka w
    3Miasto
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Chyba już Ciebie kumam, ja używam do zmiany przedniego pokrętła.
    Pozdrawiam,
    Marek

| OlyJedi
    Mieszka w
    Galicja
    Siła reputacji
    32
    Moja galeria

W kwestii ...

Marek-pisałes o przycisku głebi ostrości jak go chcesz włączyć kciukiem/Owszem korekcję sie da. pomylka.Trzeba mocno popracować głową by wydobyć a aparatu to co najlepsze.Ale uzyskać to i owo sie da.
    cześć.ch.

Mieszka w
    Tomaszów Maz.
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Jestem urzytkownikiem olympusa 5060 od jutra jeśli dojdzie szybka paczka będę testował E1. Polowałem na niego od miesiąca na e-bay UK,USA,GERMANY. Dzięki dla człowieka który zamieścił link do www.aparaty.interia.pl. Zadzwoniłem ponieważ nie było go w ofercie facet powiedział ze są i wystawił mi go od ręki. Czy to nie dziwne taka ukryta sprzedaz, powiedział ze maja dwa więc się spieszcie bo został jeden za 3333pln. W krajach które wymieniłem mam kumpli więc mogli mi zamówić przez e-bay, ale najniższa upolowama cena to w przeliczeniu 4100pln. Znalazłem za to obiektyw za 185$. Jeszcze raz dzięki za dobrą cenę. Telefon do sprzedawcy 0801503040, ciekawe czy rzeczywiście jest ostatni.

Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Dorian,
    wziąłeś ostatnią sztukę! Nie mam refleksu, zbyt długo się zastanawiam nie mam e1! Może w ten sposób ułatwiłam sobie wybór i będzie E300 double kit? Czas pokaże.
    pozdrawiam bez zawiści Jola
    C8080 + UV Hama + torba Cobra

| OlyJedi
    Mieszka w
    Galicja
    Siła reputacji
    32
    Moja galeria

W kwestii..

Nie martw się do mnie doszło wszystko w jak najlepszym porządku.Ceny-szalone spowodowane sa upadkiem-plajta eurokoloru,który byl jedynym przedstewicielem Olympusa na Polskę.Zapewne wyprzedaje się zapasy-syndyk?Warto kupic w tej cenie.Jako ciekawostkę podam ceny rzędu 8000-7000 zl w sklepach w Polsce.
    cześc.ch.

| OlyJedi Awatar grizz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    164
    Moja galeria
    hih ja też czekam na paczkę z inrterii... ehhh mam już kartę, obiektyw, akku, a puszki z kitem nadal brak

cierpliwość mi się kończy
    Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.

| OlyJedi
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Eulocolor nie byl jedynym przedstawicielem, bo jest Olympus Polska od ktorej Eurocolor bral sprzet, ale jak im narobil dlugow to ichpociagnol za soba.

| OlyJedi
    Mieszka w
    polska północna
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    Grizz:

zamówiłem twardo w czwartek (a ch, raz się żyje) i dzisiaj (poniedziałek) odebrałem od kuriera. daj znać jak Twój dojdzie... a jak nie dojdzie to będziesz miał żyda na 40-150...

muszę napisać, że jeszcze się nie oswoiłem z myślą, że mam takie cudo na chacie - ostrzy szybciej niż jestem w stanie pomyśleć "to już?".

Jola:

nie słuchałaś starych maniaków to (nie) masz. przymierz się jeszcze do ofert typu 35xx czy 36xx bo potem i one znikną... a żałować będziesz na pewno - nie ma bata, bo E300 to nieco inna półka co by nie mówić.

Draxan:

jak to jest, że wszystko co kozackie i przystępne cenowo na tym świecie ma nieudolny albo słaby marketing?

Amigę zakopano, mimo że twardo szarpała się w trumnie i mimo że była kilkakrotnie wydajniejsza od pecetów przy podobnym zegarze proca, Apple co jakiś czas pada na cyce, ale się podnosi, ostatnio nawet grubo.

OLKI to sprzęt niepowtarzalny, innowacyjny a główny dystrybutor wyciąga kopyta...

Mieszka w
    3Miasto
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria

Re: W kwestii ...

Cytat Zamieszczone przez chomsky
    Marek-pisałes o przycisku głebi ostrości jak go chcesz włączyć kciukiem/Owszem korekcję sie da. :D pomylka.Trzeba mocno popracować głową by wydobyć a aparatu to co najlepsze.Ale uzyskać to i owo sie da.
    cześć.ch.
    Tak, powinienem pezeczytać to co napisałem przed wysłaniem. Naturalnie chodziło mi o korekcję i to że, dla mnie jest w odpowiednim miejscu.
    Pozdrawiam,
    Marek

| OlyJedi
    Mieszka w
    Galicja
    Siła reputacji
    32
    Moja galeria

W kwestii e1

No to Interia zrobila na nas interes.dziś kupilem lampe Fl36 za 800zł ,nówka,z papierami i 2-letnia gwarancją Oly.Polsk.
    Niestety fl50 jest śmiertelnie droga.Ta jest nizsza-mogą być oczka czerwone ale wyposażenie podobne sądząc ze specyfikacji jakie znalazłem w necie.Z cyfrą i jasnym szkłem bedzie w porządku.
    Czesc.ch.