Witam wszystkich..
Ja mam inne pytanie dotyczące E-1. Otóż czy może mi ktoś napisać jak się am współpraca E-1 z lamami błyskowymi ? Jak się sprawuje sysem pomiary światła. Szukam szukam i nigdzie naleźć nie mogę![]()
Witam wszystkich..
Ja mam inne pytanie dotyczące E-1. Otóż czy może mi ktoś napisać jak się am współpraca E-1 z lamami błyskowymi ? Jak się sprawuje sysem pomiary światła. Szukam szukam i nigdzie naleźć nie mogę![]()
było sobie życie
chomsky:
nie analizuj, tylko kup w końcu ten aparat, wtedy Kaziq może powróci...
Kaarool-myślalem ,że analizuje sie przed zakupem a nie po,przynajmniej ja tak robię,zawsze kiedy wydaję wlasne pieniądze.Kaziq by coś polecil.
Cześć.Ch.
chomsky:
dłuższa analiza nie przyniesie nowych wniosków w tym przedziale cenowym króluje E-1, wyżej S3PRO, wyżej 1ds. kupisz OLKA to nie pożałujesz i przestaniesz się bujać po labach z rolkami kliszy.
zauważ że wszyscy psioczą na cyfrę, ale jak na nią wsiądą, to już zejść nie chcą i to nie od dziś a przecież przez ostatnie 2-3 lata technika przebyła lata świetlne.
Kaarool-od dawna technika cyfrowa mi towarzyszy,kamery i aparaty.W kwestii aparatu nie kupię byle czego,bo nie zamierzam budować systemow co 2 lata.Zreszta szkoda gadac aparat już zamówiony.
Cześć.Ch.
jaki?
Skoro zamówiony , to po tej powyższej wymianie zakładam że E1. Zatem pytam gdzie i za ile (juz nie wspomnę dlaczego tak drogo?)). Dzisiaj badałam E300 " w naturze" i sprzedawca powiedział że w tej chwili trudno dostać jedynke od dystrybutora...
Dzis rano,E1,cena 3333zl,nówka,gwarancja Olympus Polska, 2 lata,w pudełku jak nalezy,żadne powystawowe,czy ponaprawowe.Tyle wiem ze sklepu internetowego-reszta po przesyłce..Aparat ma być w ciagu doby-dwóch.Nie ma lamp w tym sklepie.Nie ma E1 w podwójnym kicie natomiast w kilku sklepach jest w cenach 3333.3650,3799,3800,3999zł.Nic tylko wybierać.Myślę ,że Olympus jest w nienajlepszej kondycji finansowej.Sprzedają poniżej kosztów.To i dobrze.Padł Eurokolor,jedyny dystrybutor Oliego.Kupiłem na pałę,czego nigdy nie robię.
Cześć.Ch.
Chomsky,
Proszę zapodaj adres tego sklepu internetowego, gdzie można E1 w takiej cenie (3333) nabyć. Jestem zainteresowana a myślę, że nie ja jedna! Podziel sie wiedzą.
Cena niezle poszla w dol, chyba szykuja rynek pod nowe body, za ta cene grzech nie kupicMozna powiedziec ze masz body prawie za darmo
Jola za 3555zł jest tutaj: http://pasaz.wp.pl/rsklep.html?orgUR...042%2Fzet%2Fwp
A za 3333zł tutaj :
http://aparaty.interia.pl/produkt.php?id=76