Witam.
Dawno mnie bylo (jak zwykle). Wlasnie wrociłem z Grecji i upolowałem mewę w drodze na wyspę Skiathos
Pozdrowki.
Witam.
Dawno mnie bylo (jak zwykle). Wlasnie wrociłem z Grecji i upolowałem mewę w drodze na wyspę Skiathos
Pozdrowki.
super. tylko ten zółty refleks na górze zdjęcia
zóte "cos" + odbicie zlikwidowac i mozna fotkę na jakis konkurs wysłac
Na temat kadru centralnego sie nie wypowiadam - myslę ze ten głos jeszcze i tak sie tu pojawi
Pzdr.
niezły ptok![]()
Olympus D-560Z
Nikon D50 | 18-55 | 55-200| 50/1.8D
Kondi dobrze ze nie bylo tak jak w reklamie redbula :P
A faktycznie powienienes wymazac refleks i bylo by idealne
Oki okiii, bede wiedzial na przyszloscJak znajde czas, pobawie sie w PSie.
Nie udalo mi sie inaczej skadrować, w sumie to zrobiłem fotek mewom kilkanascie, ta wydała mi sie najatrakcyjniejsza.
Chciałem dla Was zfocić popisujące się Delfiny, które płyneły koło statku sobie na loozie w drodze na wyspę, ale...grrrKapelusz pani Zosi w najmniej odpowiednim momencie przeszkodził w strzale chyba najatrakcyjniejszej fotki
![]()
Nie mniej jednak szykuje sie do kolejnego wyjazdu, wymarzonegoPonadto wkrótce pojawia sie fotki z wyjazdu do Grecji na mojej stronce, wakacje tuz tuz, moze akurat ktos z Was skorzysta
![]()
![]()
Pozdrawiam serdecznie
Kondi
zamieszczanie takich fotek powinno byc zabronione biorąc pod uwage odrywanie od pracy walczących przy swoich biurkach))))))) Pzdr.
przyłączam się do qwerty'iego - tego typu fotki NIE powinny byc publikowane, juz mnie skręca jak siedze w papierach![]()
swoją drogą zdjęcia OK, pozdrawiam![]()
Ała ała![]()
Nie bić, już więcej się to nie powtórzy, obiecuje, że był to przedostatni raz![]()
![]()
![]()
Mewa OK, ale dziewczyna świetna można prosić o jakieś zbliżenia![]()