Thx Micszu
Thx Micszu
Powiedzcie mi prosze, ile jest gwarancji na FLke-36 kupiona w Polsce? Rok czy dwa? :/ Nie moge znalezc w necie, jedni pisza 1, inni 2, a moje instrukcje/gwarancje/etc przywalone remontowymi pudlami![]()
Alicja & E-330/14-45/40-150/FL50R & D7000/18-200/70-200f2.8/50f1.4
My life is brilliant (-: But it's time to face the truth... Umiesz liczyć? Licz na siebie.
Na FL-kę kupioną w Polsce powinno być dwa lata gwarancji.
Jak na wszystkie produkty Olympusa.
Dzieki
Eh, to ide sie w archeologa bawic i slac lampeczke... Klapka balerii nie trzyma, odstaje [taki maly dzyngiel sie odlamal nawet nie wiem kiedy :/, a lampa mruga :/]. Ehh, oby naprawili...
My life is brilliant (-: But it's time to face the truth... Umiesz liczyć? Licz na siebie.
Jak sobie radzicie z brakiem 'białej karteczki' w FLkach??
Jakieś patenty, pomysły itp mile widziane.
Co rozumiesz pod 'brakiem białej karteczki'?
Chodzi mi o biały kartonik, który jest wysuwany np. w lampach Metz, a w FLkach już nie.
Jak nie? W FLkach tez sie wysuwa. Ale to do szerokiego kata, na codzien ja probuje z kartka papieru [probuje, bo nie za bardzo umiem ;]].
Dokładnie wysuwa się rozpraszacz do szerokiego kąta, ale chodzi mi właśnie o 'białą karteczkę'. Czy stosujecie biały papierowy kartonik czy może jakiś biały plastik coś w rodzaju białej karty bankomatowej. Jak to mocujecie?? Czy na gumce, czy w jakiś inny sposób?? Co daje najlepsze efekty tzn. jaki materiał daje najlepsze odbicie?? Czy w ogóle ma znaczenie materiał użyty do odbicia??
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Właśnie o takie konkrety mi chodziło, dzięki Rocco.
Ostatnio edytowane przez lucas_g ; 5.06.08 o 22:59 Powód: Automatyczne scalenie postów