I masz 100 % Marku - nie ma jej bo w takich korpusach nie jest koniecznością , wszyscy to wiemy- ale odpowiedzią na zasadnicze pytanie w 1 poście jest subiektywna opinia czy lampy brak czy nie - mi jej osobiście brak - nie płaczę z tego powodu i nie będę gdzie potrzebuje światła tam mam zawsze ze sobą swoją lampe co więcej używam jej w większości z kablem "Olympus FL-CB05 Flash Cable" bo nie przepadam za światłem z osi aparatu a czasami nawet ruchoma głowica nie spełnia oczekiwań.
Pozdrawiam Marku.
Natomiast pytanie moje skierowane do niektórych biorących udział w dyskusji zawodowców wciąż jest bez odpowiedzi - a mnie szalenie interesuje fakt czy przykręcanie do E-1 zoomu 40-150 - to zawodowo czy już wstyd podobnie z FL-36 - czy wstyd mieć ją na swoim e-1 ? - bo szkło i lampa amatorskie a korpus zawodowy, czyli co kompromitacja ?
Szczególnie interesuje mnie opinia sympatyka rowerowych błotników "irka50" - odpowiedzi spodziewam się na wysokim poziomie merytorycznym i przedewszystkim z zawodowym podejściem do tematu. ( tak jak poprzednio udzielane wypowiedzi ).