Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: odtwarzanie fotek w aparacie (C4000Z)

  1. #1
    | OlyJedi
    Dołączył
    Dec 2002
    Mieszka w
    Śląsk
    Posty
    1.053
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria

    odtwarzanie fotek w aparacie (C4000Z)

    Pewnie dam plame ale zaczyna mnie to irytowac.
    Nie wiem co jest powodem ale od kilku dni podczas przeglądania zrobionych fotek na lcd pokazuje sie minifotka+histogram. Nie funkcjonuje takze przechodzenia za pomocą strzałek do poprzedniej/nastepnej fotki.
    Zeby było zabawniej wszystkie logicznie związane z tym funkcje dostepne z menu (histogram, info) mam ustawione na OFF.
    Moze ma to związek z jakims padnieciem baterii?
    Jak przywrocic standardowe przeglądanie fotek?
    Pzdr.

  2. #2
    | OlyJedi
    Dołączył
    Dec 2003
    Mieszka w
    Kraków
    Posty
    798
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    np przycisk info i zmienic opcje ? (rolka/strzalka)
    napewno to jakos tak powinno sie dac zrobic

  3. #3
    | OlyJedi
    Dołączył
    Dec 2002
    Mieszka w
    Śląsk
    Posty
    1.053
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    @ Draxan, moze cos niejasno napisałem:
    mam ustawiony histogram na OFF
    mam ustawione info na OFF
    pomimo tego wyswietla podczas przeglądania zarowno histogram jak i całe info.

  4. #4
    | OlyJedi
    Dołączył
    Dec 2003
    Mieszka w
    Kraków
    Posty
    798
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    a moze ja cos nie jasno napisalem, nie masz gdzies tam na obudowie klawisza info ? (nie wiem, czy jest czy nie, staram sie pomoc) i jego naciskasz.

  5. #5
    | OlyJedi
    Dołączył
    Dec 2002
    Mieszka w
    Śląsk
    Posty
    1.053
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    ok, dzieki... w koncu wyjąłem aku na chwilke i po włozeniu wszystko jest OK (samo z siebie) - moze sie przegrzał - ostatnio nie oszczedzałem go a temperaturka była niczego sobie

  6. #6
    Awatar nib
    Dołączył
    Sep 2004
    Mieszka w
    poznań
    Posty
    503
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    tez tak mialem ale wiem dlaczego
    mozeswz w menu miec te opcje wylaczone ale podczas przegladania mozna je wlaczyc bez wlaczania w menu( tam nadal jest off) ale jesli wejdziesz ponownie w trybie przegladania w histogram to on sie automastycznie wylaczy.

Podobne wątki

  1. Światłomierz w aparacie
    By suchar in forum Analogi Olympus i nie tylko
    Odpowiedzi: 19
    Ostatni post / autor: 26.11.07, 00:55
  2. Nazewnictwo fotek (C4000Z)
    By qwerty in forum Aparaty kompaktowe
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post / autor: 22.09.03, 15:51

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
 
Właściciel: FOMAG Sp. z o.o., Gdansk, 80-137 ul. Starodworska 1, KRS 0000341593, www.fomag.pl

Serwis wykorzystuje pliki cookies w celach reklamowych, statystycznych i do personalizacji stron. Możesz wyłączyć używanie plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej jednak może to utrudnić korzystanie z serwisu! Więcej informacji w Polityce prywatności.