Witam serdecznie.
Pytam wszystkich zorientowanych, gdzie można nabyc kit E-1 w atrakcyjnej cenie? może są jakieś promocje? może się szykują? może wyprzedaże?
A może ktos ma nowego E-1 do sprzedania?
Pozdrawiam
Witam serdecznie.
Pytam wszystkich zorientowanych, gdzie można nabyc kit E-1 w atrakcyjnej cenie? może są jakieś promocje? może się szykują? może wyprzedaże?
A może ktos ma nowego E-1 do sprzedania?
Pozdrawiam
Najtaniej znalazlem w fotoexpert.pl za 3849zl bylo taniej, ale podrozalo zamiast potaniec, ja kupilem u fotobasi na allegro za 3600zl, polecam sprzedawce !.
Fotobasi mówi teraz 3999 i ani złotówki mniej![]()
Canon 85 f/1.2 mkII L w moim plecaku jest jak perła w chlewie.
No mnie sie udalo, 3600zł i jesczze sie zalapalem na karte w promocji wiesennej Olympusa- 512MB Kingstone elite-pro. NIe wiem czy ten sprzet moze jeszcze staniec, z tym obiektywem to i tak juz jest naprawde niska cena. Tym bardziej ze w Europie zachodniej a nawet w USA jest drozej. Teraz chyba nie zjadziesz taniej niz w fotoexpercie, sklep podobno dobry.
Witam, nie chcę zakładać nowego tematu z takim dupsem, więc pytam tutaj z nadzieją, że ktoś mi odpowie, czy kit E-1 zawiera osłonke przeciwsłoneczną (tzw tulipan) obiektywu??
tak
thx
http://www.pstryk.com.pl/opis/2498
tu bedzie najtaniej jak sprzedasz tele za 1k to wyjdzie 3699 zł
Tylko kto Ci kupi za taka cene? Na allegro mozna kupic nowke z 2 lata gw za 790zl.
a co sadzicie o przywiezieniu aparatu z US? mam mozliwosc takiej 'uslugi' nieodplatnie... tylko borykam sie z kwestia bezpieczenstwa itp...
pozdrawiam