zapraszam do komentowania, fotka prosto z aparatu, tylko wykadrowana i zmiejszona.
zapraszam do komentowania, fotka prosto z aparatu, tylko wykadrowana i zmiejszona.
Olympus Camedia 745 UZ
Nikon D50 + osprzęt
wyrzuciłbym te słupy energetyczne z oddali i chyba troche pobróbował zmienić barwe
generalnie mnie się podoba![]()
pozdrawiam
barwa super nawet dawal bym jeszcze bardziej w braz, wlasnie sie dopatrywalem co to za linie w tle, a to energetyka![]()
rafrog - pewnie, że można było powalczyć w PS i wyciąć słupy pobawić się barwą itp. ale chciałem pokazać fotkę taką jaka wyszła prosto z aparatu, bez niezbędnych przeróbek.
Olympus Camedia 745 UZ
Nikon D50 + osprzęt
bardzo ładna fotka... nie jestem zwolennikiem poprawiania swiata dlatego sam nie usuwam "dekoracji" typu słupy. Jest jak jest i juz... Zdjęcie to odbicie rzeczywistosci a nie jej korekta, upiekszanie - chyba ze mamy inne cele na względzie np. marketingoweNo ale to juz takie własne, dziwaczne widzimisię
Pzdr.
tak ale w tym przypadku te słupy troche odwracają uwagę (przynajmniej moją)
rozumiem - ja w pierwszej chwili ich nie zauwazyłem...
Zawsze też można zajechać buldożerem i wtedy bez PSa sie obejdzieZamieszczone przez marcju
![]()
A fotka bardzo ładna.
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
Fotka bardzo fajna... Podoba mi się... GIT klimacik...
POZDRAWIAM
Gosciu Gosciowaty - Gosciowatosc :P
Olympus C-750 UZ ; 256MB + 16MB xD OLYMPUS ; tuleja + filtr UV HOYA HMC SUPER ; dekielek
dzięki za opinie, fajnie, że większoci się podoba...
Olympus Camedia 745 UZ
Nikon D50 + osprzęt