Spoko ArrasCzesciowo rozumiem Twoje oburzenie [dlatego tez wylaczylem powiadamianie e-mailem o nowych postach
] ale nie wiem dlaczego uwazasz, ze post o tresci "to chyba kupiles plecak" lub "blisko, plecak tak czy siak zawsze mam ze soba" nie jest tresciwy
Z autopsji moge powiedziec, ze trzy razy zmienialem torbe, bo najpierw kupilem maluska Lowepro 25, pozniej wymienilem na 30, a teraz mam jeszcze wieksza, bo, niestety, nie wzialem pod uwage, ile dodatkowe klamoty zajmuja miejsca. Chcialem miec male 'opakowanie' bo wystarczy mi juz taszczenia sie z wielka torba, w ktorej siedzi moja Minolta, a jak sie okazalo nie da sie, bo gadgety do Olka sporo zajmuja miejscaSkoro miro napisal, ze uwzglednil "zachcianki", to ja juz wiem z czym to sie wiaze i stad riposta
Poza tym, mysle, ze mozna czasami sobie luzno podyskutowac na forum, zeby nuda nie smierdzialoOczywiscie co za duzo to nie zdrowo, wiec trzeba sie opamietywac
[juz nie raz sie opamietywalem
]... Odwiedzam to forum pare razy dziennie i naprawde ruch na nim jest niewielki
Trzeba cos zrobic, zeby ludziska nie bali sie pisac. Myslisz, ze jakby byly same 'skomplikowane i madre' posty, to nowi uzytkownicy odwazyliby sie zadawac proste pytania?
Tak sobie wejda, poczytaja, zobacza, ze atmosfera jest przyjazna kazdemu i napisza co ich meczy...
![]()