Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: Ładowarki - co kupić?

Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    ja kumpilem gp power bank travel w media markt i jestem zadowolony! Zaplacilem 99 zl za 4 akumulatorki 2300. Bardzo dobry zakup! Polecam
    Olympus D 580

Nom, kupiłam na Allegro tę ładowarkę czeską - mam nadzieję że to był dobry wybór ;)
    I mam nadzieję, że w po niedzieli już ją dostanę :)
    C-4000 + 16MB + 128MB + tuleja + UV + statyw = )
    Wiedźmie foty na PLFOTO
    Prywatna galeria zdjęć Wiedźmy

Awatar Loram
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Napisz u kogo kupiłaś (a najlepiej link do aukcji) i napisz jak ja dostaniesz. Zobaczymy jak szybko przyjdzie.
    Też jestem teraz na kupnie tej czeskiej, ale jeszcze nie zdecydowałem u kogo.

dzięki i pozdrawiam

Mieszka w
    Olsztyn
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    o kurcze, 31 zł z wysyłką.. nieźle A ja płaciłem chyba jeszcze z 50 zł w sklepie rok temu.
    C-4000Z + SM 16 MB Olympus + SM 128 MB Kingston + tuleja King 52 mm + Hoya UV Super HMC.

To ta aukcja
    http://allegro.pl/show_item.php?item=53219904

licytował mój chłopak, zapłaciliśmy chyba w czwartek lub piątek i na razie, z tego co wiem (bo ładowara ma przyjść na jego adres), to jeszcze nic nie pzryszło.

P.S.
    Ładowarka przyszła wczoraj, czyli 17.06.2005. Jak an razie jestem zadowolona, zobaczymy tylko, czy dzięki niej moje aku co to się chyba spsuły od takiej innej badziewnej nabiora nieco lepszej kondycji.
    Wiedźmie foty na PLFOTO

Mieszka w
    Bełchatów
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Też kupiłem taką na allegro. Zastanawia mnie tylko jedno: dlaczego po naładowaniu akumulatorków (zapala się zielona dioda) i wyłączeniu na kilka sekund ładowarki z sieci i powtórnym włączeniu akumlatorki znowu się ładują (czerwona dioda). Odczekałem kilkanaście minut i cały czas czerwona dioda. Czyżby znowu ładowarka czasowa? Akumulatorki 2300mAh ładowały się dokładnie 6 godz. Na innych jeszcze nie sprawdzałem.
    Olympus C-750 + 512MB + 256MB + 128MB + 16MB xD + tuleja + UV HOYA + DF-50

Cytat Zamieszczone przez jakol
    Też kupiłem taką na allegro. Zastanawia mnie tylko jedno: dlaczego po naładowaniu akumulatorków (zapala się zielona dioda) i wyłączeniu na kilka sekund ładowarki z sieci i powtórnym włączeniu akumlatorki znowu się ładują (czerwona dioda). Odczekałem kilkanaście minut i cały czas czerwona dioda. Czyżby znowu ładowarka czasowa? Akumulatorki 2300mAh ładowały się dokładnie 6 godz. Na innych jeszcze nie sprawdzałem.
    No nawet mi nie mów :| Muszę to sprawdzić, tzn jak to wygląda u mnie... grrr
    Wiedźmie foty na PLFOTO

Awatar IT
    Mieszka w
    Rybnik/Warszawa
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez jakol
    Akumulatorki 2300mAh ładowały się dokładnie 6 godz
    u mnie 2500mAh cos ponad 7h
    Pozdrowienia, IT
    Olympus C-760 UltraZoom

Awatar Technik
    Mieszka w
    Września
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    U mnie Problem z ładowaniem po wyjeciu i włożeniu spowrotem do gniazdka wygloda tak: owszem zapala sie diodka czerwona ale nie dłuzej niz 10 minut potem znów świeci sie zielona pozatym poco ładowac ponownie naładowane akku jesli je odłaczyc z sieci to chyba poto by je urzywać a nie ponownie podpinac i ładować. tak tylko mozna załatwić akku a nawet ładowatke. Te ładowarki maja pomiar Dleta V i po rozłaczeniu ładuja akku do precyzyjnie zaprogramowanej wartoci napiecia i dopiero potem przechodzą w stan podczymania. Problem Jakola moze wywodzić sie z nieco wyeksploatowanych akku bądź tez w uszkodzeniu jednego z ogniw. POZDRÓWKI

| OlyJedi
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Kupiłem ładowarkę MW1268 za 42zł.
    Procesorowa, z funkcją rozładowania oraz odświeżania akumulatorów.
    Można zasilać w samochodzie, kto wie może kiedyś przyda się?
    Teraz testuję - odświeżam po kolei wszystkie akumulatory.