Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: muszla oczna E300

| OlyJedi
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    No wlasnie zrobili, tylko dostac nie mozna.
    EP-6 - ta juz jest spora
    EP-5 - te staram sie kupic.

EP-6 moze bylaby lepsza, ale boje sie ze latwa nia o cos zaczepic i zgubic (mocowanie takie sobie jest).

Zreszta jedna i druga niby jest a kupic nie mozna, dlatego tez zastanawiam sie nad zamiennikiem, ale tej HAMY tez nie moge nigdzie znalezc.

| OlyJedi
    Mieszka w
    polska północna
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    Do takich wynalazków polecam foto-net i fotozakupy. W tych miejscach nie będą ściemniać tylko powiedzą na kiedy i za ile (o ile jest to do dostania).

Aha, to nie są duże muszle - pomacaj gdzieś EP-2, która jest mistrzowska...

| OlyJedi Awatar youlekart
    Mieszka w
    Wejherowo
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    ja mam z allegro muszle oczne które są dedykowane do praktiki i zenita .

jest ich trochę . są dwa rodzaje kształtu okragłe i takie łezki . Mam obydwie i spisują sie znakomicie .polecam
    YoulekArt Juliusz Zełudkowski
    www.yart.5x.pl

| OlyJedi
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    No i mam EP-5 a czekam na EP-6

I tu kryproreklama. Zamowilem EP-5 w kilku sklepach internetowych (mam jeszcze jednego kolege, ktory ewentualnie by wzial, a mi samemu zapas nie przeszkadza), i wlasnie wczoraj (po prawie miesiacu) dwa z nich anulowaly mi zamowienie z powodu braku u dystrybutora, kolejny (wymieniony na stronie Olympusa) kazal czekac dalej.... i do tego podal cene z kosmosu.
    A toz przed wyjsciem z firmy odebralem telefon ze sklepu o ktorym juz zapomnialem (i co ciekawe z profilem dzialalnosci zupelnie nie fotograficznym), ze muszla czeka na odbior (mam do nich po drodze z pracy).

Co ciekawe powiedzieli na miejscu ze spokojnie sprowadza mi EP-6 za 2-3 tygodnie i bedzie o ponad 25% tansza niz w jedynym autoryzowanym sklepie, ktory poza tym kaze mi czekac ponad miesiac.

A teraz reklama: Apex System .

P.-S. Jak widze wykonanie EP-5 to w zyciu bym tak ladnie nie pokleil gumek i to za jedyne 25zl. Ale faktycznie jeszcze troszke do optimum brakuje, stad moje zamowienie EP-6.

Mieszka w
    Wejherowo
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Pecus
    No i mam EP-5 a czekam na EP-6

I tu kryproreklama. Zamowilem EP-5 w kilku sklepach internetowych (mam jeszcze jednego kolege, ktory ewentualnie by wzial, a mi samemu zapas nie przeszkadza), i wlasnie wczoraj (po prawie miesiacu) dwa z nich anulowaly mi zamowienie z powodu braku u dystrybutora, kolejny (wymieniony na stronie Olympusa) kazal czekac dalej.... i do tego podal cene z kosmosu.
    A toz przed wyjsciem z firmy odebralem telefon ze sklepu o ktorym juz zapomnialem (i co ciekawe z profilem dzialalnosci zupelnie nie fotograficznym), ze muszla czeka na odbior (mam do nich po drodze z pracy).

Co ciekawe powiedzieli na miejscu ze spokojnie sprowadza mi EP-6 za 2-3 tygodnie i bedzie o ponad 25% tansza niz w jedynym autoryzowanym sklepie, ktory poza tym kaze mi czekac ponad miesiac.

A teraz reklama: Apex System .

P.-S. Jak widze wykonanie EP-5 to w zyciu bym tak ladnie nie pokleil gumek i to za jedyne 25zl. Ale faktycznie jeszcze troszke do optimum brakuje, stad moje zamowienie EP-6.

I powiedz mi kolego czy ta muszla jest duża .jesli możesz zrobić fotę jej był bym wdzieczny . za taką cene to i ja bym wzioł z dwie do moich korpusów .ale jak są duże bo nie widze zdjęc .

Mam w sumie muszle oczne z praktiki ale co oryginał to oryginał i jeszcze za takie pieniązki .
    www.yart.5x.pl

Mieszka w
    Wejherowo
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Dobra znalazłem EP-5 i EP-6 . Czyli tak wraz z Olkiem E 330 dają teraz EP-5 i jest to ładna muszla ale wolał bym wiekszą lepiej zasłaniającą słoneczko .

Nie widzę tej EP-6 z boku i ni.e wiem czy jest Ona duzo wieksza.

Ciekawi mnie to bardzo .
    www.yart.5x.pl

| OlyJedi
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    W stosunku do standardowej muszli (nie wiem czy ten kawalek gumy mozna tak nazwac) od E-300, EP-5 jest juz duuuzo lepsza, ale jeszcze troszke mi brakuje do dokladnego osloniecia oka.
    Tez nie widzialem EP-6 ale porownujac ja na zdjeciach z EP-5 (szczegolnie wewnetrzna ramke, ktora, jak sadze jest w obu taka sama i daje pojecie o roznicy wielkosci samej muszli) sadze ze bedzie wystarczajaco duza, by mozna bylo powiedziec, ze takiej mi brakowalo. Co prawda cena odpowiednio wyzsza, ale coz. Dobrze, ze jest.

P.-S. Jeszcze wieksze pojecie o wielkosci EP-6 daje uwaga w tabeli kompatybilnosci, ze w przypadku tej muszli i E-300 trzeba zdejmowac ja w chwili zakladania i zdejmowania lampy blyskowej - przeszkadza wystajac (oczywiscie jak juz lampa jest to nie przeszkadza).