Witam
widzę, że pochopnie osądziłem foto - po prostu oglądałem z innego monitora, teraz na moim zdjęcia są OK.
Witam
widzę, że pochopnie osądziłem foto - po prostu oglądałem z innego monitora, teraz na moim zdjęcia są OK.
jak dla mnie tulipan jest bardzo przyzwoity ale cos mi ta ramka nie pasuje
Tulipan bardzo ładny, szczególnie fajnie wyszło białe tło, które jest naprawdę białe. Ale odzywa się we mnie ramkowy tradycjonalista, hehe, nie gustuję w takich eksperymentachAle to tylko mój osobisty pogląd, nie sugeruj się tym.
Pozdrawiam
Olympus C-765UZ + parę dodatków
Zapraszam do Galerii
Ogólnie dobre macra.... najbardziej podoba mi sie 16 i 17, choć sie szumy porobiły...
19 dobry kadr... tylko dla mnie coś ze światłem sie złego porobiło. Ale ogółem jest dobrze... czekam na więcej fotek![]()
Olympus 765 Ultra Zoom + statyw + 128 MB
http://forum.olympus.hat.pl/viewtopic.php?t=4085
Oto co dziś "zkminiłem"Czekam na krytykę
20.
Nareszcie wakacje
calkiem przyjemne, oprocz odbicia twojej reki w lewym widelcu i przepalen na widelcach, a co do tulipanow, to sa ok... ale czemu takie zaszumione?
pozdrawiam
Zaszumione bo w programie rozjaśniałem itd. Ale zaraz to zmienie na "odszumione" bo nareszcie mam program do odszumiania![]()
Nareszcie wakacje
Pomysł z widelcami całkiem niezły, ale wg mnie wykonanie trochę gorsze. Chyba za ostre oświetlenie było. I wydaje mi się że strasznie zaaberrowało , przynajmniej tak to wygląda (prawy widelec).
Pozdrawiam
Olympus C-765UZ + parę dodatków
Zapraszam do Galerii