foto niesamowite.
nie jest sztuką zrobic dobra fotke dobrym aparatem , sztuka jest zrobic takie foto c740.
pozdrawiam.
foto niesamowite.
nie jest sztuką zrobic dobra fotke dobrym aparatem , sztuka jest zrobic takie foto c740.
pozdrawiam.
camedia 720 uz
eos 350 d + 18-55 + 75-300 usm +velbon cx 440
U mnie to jest podobnie, tylko przeważnie tak z tych 200 z 5 jest dobrych, a 1 b. dobra. Reszta idzie w kosz. Czasami mam juz dosć makro, bo jak napisałem wyzej pogoda musi być idealna i bezwietrznie, wiec sobie kiedy badz nie moge pojsc na łake popstrykac. Najgorzej jest jak warunki pogodowe bedą wymarzone, a tu jakas robota wypadnieZamieszczone przez marekfe
A co Ty chcesz od olka c740, taż to super sprzęt jestZamieszczone przez OKO
...............
...........co nie znaczy, że nie chciałbym czegoś lepszego.....ale byle do jesieni![]()
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
No,pisaleś kiedys, że ostrosc ustawiasz na manualu odlegloscia od obiektu. tym bardziej tyle rzeczy naraz musi ci sie zgrac ze naprawde nie idzie przejsc obok tego. Super.
A ja juz prawie kupilem zestaw soczewek, ale znow sie rozmyslilem bo cos mi za tanie były, lepsze sa za drogie, wiec przymierzam sie do raynoxa 250, ale na razie rpobuje cos sie o tym dowiedziec
C-760, tulejka, UV Hama 390 HTMC, Hama Skylight, Velbon DF-40, lampa Soligor DG-280
Ja czasem wspomagam się takim statywem albo flashem z dyfuzorem.
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=52389994
C-760 ,UV+PL Hakuba,Fuji 128Mb,makro domowej roboty (soczewka achromatyczna +5D MC z lornetki)
Kolejne
Więcej w mojej galerii www.luc4s.glt.pl w dziale makro.
Zebyście całkiem o mnie nie zapomnieli to taka oto fotka na przypomnienie o sobie.
No patrz, a ja znow wole jak slonko jest za chmurkami, wtedy jest miekkie swiatlo i moge sprawdzic swoja delirkeZamieszczone przez luc4s
a przy okazji uczy mnie to wykorzystywac wszystko aby oprzec choc jedna lape tak by zafikswoac aparat aby nie drzal (tak robilem moje much(i) )Do tej pory wscieka mnie jasne sloneczko bo w najdziwniejszych miejscach mi sie potem owad blyszczy (a z natury nie dopalam lampa bo mi sie nie chce zrobic i ciagac ze soba flary).
Swietniste masz fotki, POZDRAWIAM
C-760, tuleja + UV i Polar HOYA, 128MB i 512MB + Velbon440+Raynox DCR-250
http://plfoto.com/uzytkownik.php?authorname=zloty_2000
No to takie cosik....
Gratuluję, bardzo dobre macra.
powiem to co zwylke:P
![]()
super czystość fotki
Olympus D-560Z
Nikon D50 | 18-55 | 55-200| 50/1.8D