Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Czego strawić w Was nie moge...(?)

Mieszka w
    Piła
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Jeszcze se tupnij nóżką ze złości. Co do chłopaczków, to pewnie mógłbyś być moim synem, a lat masz zapewne mniej niż ja chodziłem do szkół.
    Zakończyłem swoje wypowiedzi w tym temacie. Nie ten poziom.
    P.S. Muszę dodać jeszcze, że synem mógłbyś być jeśli masz mniej niż 12 lat.
    C-760, tulejka, UV Hama 390 HTMC, Hama Skylight, Velbon DF-40, lampa Soligor DG-280

Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    jesteś piernikiem w moim wieku ale za to obracającym się w wyzszych sferach

ok, rozumiem to, albo ma sie niski poziom albo wysoki i chodzi do teatru

wtedy człowiek z wysokim poziomem unika kompromitacji tudzież vice versa tegu całegu meritum sedna sprawy

a własnie....pierniki z wysokim poziomem sprawdzają AJKJU pierników z niskim poziomem podając zagadki w stylu "mógłbyś być synem jesli masz 12 lat"

a mój tato to na takich mówi hipoprzykryci czy tam hipowryci, nie wiem, ja tam sfsi jestem

potem taki hipowryty jedzie na urlop i przy ognisku jak juz wszyscy są pijani pada jakże popularne:

- a dyaz zahraj soź zo wszyscy znająąąąąąą

cześć

dolby
    Gość
    Hmmm, obserwuję na paru forach jakiś wysysp "niezadowolonych z życia"... czyżby jakiś wylęg?

To forum nie pełni funkcji autoryzowanej szkoły fotografii / Helpdesku i informacji Olympusa, więc moim zdaniem bez sensu jest komentować poziom merytoryczny tegoż board'u. Bo zarówno są tu znawcy jak i "żółtodzioby w toku edukacji" (ja).

Każdy udziela tu porad dobrowolnie i powinno się to doceniać.

Nie podoba się - cześć.
    Podoba się - zapraszamy.

W wolnym kraju wolny wybór

A Mod mógłby tak btw. zamknąć/przenieść temat bo coś nie pasuje do działu "Jaki aparat wybrać" :P

Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    "Nie podoba się - cześć.
    Podoba się - zapraszamy.

W wolnym kraju wolny wybór"

toteż dlatego mam prawo oceny bzdur

"Bo zarówno są tu znawcy jak i "żółtodzioby w toku edukacji" (ja)."

żółtodziób może być konsekwentny i nie musi starać się radzić który aparat wybrać nie będąc obiektywnym, rzetelnym i konsekwentnym a mimo to ciągle może być żółtodziobem
    wystarczy nie emocjonować się tym że ma się c-5060 i przez to skreślać nierzetelnie z listy aparaty pozostałe

potem przykład podam

natomiast wątek nie nadaje sie do przeniesienia ponieważ rozmawiamy o obiektywnym doradzaniu który aparat wybrać. Wszystko jest na miejscu.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    149
    Moja galeria
    Panie błękitny może wykazałby sie Pan odrobiną staranności w swoich zarzutach i nie przekręcał Pan mojego nicka, jeslem luc4s a nie Lucas. To raz.

Po drugie, akurat ja nic nie pisałem o wadze aparatu, wiec dziękuję za bardzo subiektywny osąd. Swoją drogą "fajna nagroda" spotyka człowieka za to, że już prawie rok pomaga innym na tym forum, a zostaje pomówiony przez kogoś kto nawet nie zna netykiety.

A po trzecie, ten wątek to się jedynie nadaje jako przykład, jak można zatruć i zepsuć rodzinną atmosferę na naprawdę niezłym forum. Dlatego też nie jestem za tym żeby go usuwać, a jedynie zamknąć. Niech pozostanie ku przestrodze dla innych.

No i na koniec, może to tylko moje odczucie, ale czytając Pańskie wypowiedzi, mimo iż na codzień nie mam problemów z logicznym myśleniem, nic z tego nie rozumiem. Pisz Pan językiem intersubiektywniesensownym, albo zamilknij.

Więcej głosu w tym wątku nie mam zamiaru zabrać i proponuję innym aby również go ignorowali, a kiedyś popadnie gdzieś w zapomnienie.
    Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska

Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    "Panie błękitny może wykazałby sie Pan odrobiną staranności w swoich zarzutach i nie przekręcał Pan mojego nicka, jeslem luc4s a nie Lucas. To raz."

no dobra już dobra, ja rozumiem że 4 nie ma być czytane jak A i ogolnie nie lubujesz sie w amerykanskich nazewnictwach a jedyne co kochasz to ustawę o ochronie jezyka polskiego, ale znowu sam przyznaj, nie ma co sie pienic przez szczegóły

narazie lucas

ps

"Więcej głosu w tym wątku nie mam zamiaru zabrać i proponuję innym aby również go ignorowali"

to tak jak grupa przedszkolaków bawiła się razem, henio powiedział jasiowi że źle układa klocki, a jaś nie dość że się wkurzył, zabrał klocki, to jeszcze namówił pozostałych kolegów że henio jest BE

Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    ok, jedziemy z tym przykładem w którym autor tak się emocjonuje że przestał kompletnie skupiać się na plusach konkurentów, co tam prawda, ważne że zachwalać trzeba tylko to co sie ma no nie?

"harry

Wysłany: 25.3.2005 00:28 Temat postu:

--------------------------------------------------------------------------------

Nie tak dawno temu, też stałem przed takim samym problemem....

Czytałem, oglądałem, macałem... i to jest ważne! Weź do ręki 5060 i 770 sam poczujesz różnicę )

5060
    +szeroki kąt
    +obrotowy panel
    +pełny manual
    +b,dobry tryb makro
    +wspomaganie AF
    +wizjer optyczny(nie do końca pokrywa pole widzenia)
    +obudowa i ergonomia
    +karty CF

-mały zoom i słaba jasność
    -dosyć duzy i cięzki
    -..... i to tyle...

770
    +długa ogniskowa i dobra jasność
    +dwupalnikowa wbudowana lampa
    +lepszy tryb video
    +bardziej kompaktowe wymiary

- --> patrz plusy 5060

Pomimo, ze chciałem kupić mały kompaktowy aparat mój wybór padł na 5060 Na razie 'uczę ' się go i jestem bardzo zadowolony"

o dzięki ci hary za tak wspaniałe rady

| OlyJedi Awatar (A)rturo
    Mieszka w
    Bełchatów
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Blokuje temat. Bo czuje ze zle sie to skonczy.