Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: Co sie stało z Olkiem c-750UZ?

Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    to w koncu ten pilot działa normalnie czy tak jak wg sebastiana?

rick

ten c-770 kosztuje 1470 zł

Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez błękitny
    to w koncu ten pilot działa normalnie czy tak jak wg sebastiana?
    pilot działa normalnie, Sebastianowi chodziło o to, że aparat robi zdjęcia przez obiektyw a nie przez pilota, co nie wyklucza tego, że można nim sterować za pomocą pilota

Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    ach, zamścił się sebastian

sebastian, ZA POMOCĄ pilota.

Już dobrze chłopczyku? no już już, papu i do łózia

Awatar milo
    Mieszka w
    łódź
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    heh, cos wydaje mi sie ze powtorzy sie sytuacja ktora niedawn miala miejsce... chyba wszyscy pamietaja co sie z cinexem stalo...
    pozdrawiam

Mieszka w
    Piła
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Kolejny raz zauważyłem błekitny kolego, że fakty które nie wpisują sie w Twoją koncepcję zmieniasz lub omijasz. Otóż napisałem "przy użyciu" a nie "przy pomocy".
    Ponadto moje posty są merytoryczne, pomimo sposobu wypowiedzi. Po prostu wskazują i wyjaśniają Twoje błędy. Inna sprawa, że Ci się to nie podoba. Jeśli czegoś nie wiesz, tak jak wielu z nas to zapytaj, a wiedzę uzyskaną w ten sposób albo wykorzystaj, albo nie.

Ostatni akapit Twojego posta był zwyczajnie chamski i jakoś pasuje mi do Ciebie. Jako wyraz bezradności na przykład.
    Z szacunku dla pozostałych również tego wątku nie będę kontynuował, bez względu na to co mi tu wymyślisz.
    C-760, tulejka, UV Hama 390 HTMC, Hama Skylight, Velbon DF-40, lampa Soligor DG-280

Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    o rany

"Kolejny raz zauważyłem błekitny kolego, że fakty które nie wpisują sie w Twoją koncepcję zmieniasz lub omijasz. Otóż napisałem "przy użyciu" a nie "przy pomocy". "

toż człowieku ja napisałem o tym bo wlasnie myslalem ze to TY zwracasz mi uwagę odnosnie jezyka polskiego, ja napisałem "przez pilota robić zdjęcia" i myslalem ze ukąsliwie zwracasz mi uwage ze powinno byc napisane PRZEZ pilota.

KPW?

no i uwielbiam błendy przeciez przez błendy człowiek uczy się ich więcej nie popełniać