to w koncu ten pilot działa normalnie czy tak jak wg sebastiana?
rick
ten c-770 kosztuje 1470 zł
to w koncu ten pilot działa normalnie czy tak jak wg sebastiana?
rick
ten c-770 kosztuje 1470 zł
pilot działa normalnie, Sebastianowi chodziło o to, że aparat robi zdjęcia przez obiektyw a nie przez pilota, co nie wyklucza tego, że można nim sterować za pomocą pilotaZamieszczone przez błękitny
ach, zamścił się sebastian
sebastian, ZA POMOCĄ pilota.
Już dobrze chłopczyku?no już już, papu i do łózia
![]()
heh, cos wydaje mi sie ze powtorzy sie sytuacja ktora niedawn miala miejsce... chyba wszyscy pamietaja co sie z cinexem stalo...
pozdrawiam
Kolejny raz zauważyłem błekitny kolego, że fakty które nie wpisują sie w Twoją koncepcję zmieniasz lub omijasz. Otóż napisałem "przy użyciu" a nie "przy pomocy".
Ponadto moje posty są merytoryczne, pomimo sposobu wypowiedzi. Po prostu wskazują i wyjaśniają Twoje błędy. Inna sprawa, że Ci się to nie podoba. Jeśli czegoś nie wiesz, tak jak wielu z nas to zapytaj, a wiedzę uzyskaną w ten sposób albo wykorzystaj, albo nie.
Ostatni akapit Twojego posta był zwyczajnie chamski i jakoś pasuje mi do Ciebie. Jako wyraz bezradności na przykład.
Z szacunku dla pozostałych również tego wątku nie będę kontynuował, bez względu na to co mi tu wymyślisz.
C-760, tulejka, UV Hama 390 HTMC, Hama Skylight, Velbon DF-40, lampa Soligor DG-280
o rany
"Kolejny raz zauważyłem błekitny kolego, że fakty które nie wpisują sie w Twoją koncepcję zmieniasz lub omijasz. Otóż napisałem "przy użyciu" a nie "przy pomocy". "
toż człowieku ja napisałem o tym bo wlasnie myslalem ze to TY zwracasz mi uwagę odnosnie jezyka polskiego, ja napisałem "przez pilota robić zdjęcia" i myslalem ze ukąsliwie zwracasz mi uwage ze powinno byc napisane PRZEZ pilota.
KPW?
no i uwielbiam błendyprzeciez przez błendy człowiek uczy się ich więcej nie popełniać
![]()