Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: E1 za 3799 zł

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    149
    Moja galeria

E1 za 3799 zł

http://www.fotoexpert.pl/kamery-cyfr...odukt-564.html

Zaczyna się dobrze dziać , chyba teraz już jeżeli E300 nie stanieje to nie warto go kupować.
    Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska

| OlyJedi
    Mieszka w
    Zabłudów
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Chyba raczej szykują rynek pod nastepcę... Z drugiej strony sprawdza sie powiedzenie, co nagle to po diable, albo lepiej pośpiech jest wskazany tylko przy łapaniu pcheł

Mieszka w
    Piła
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    A gdzie byście umiejscowili E-1, wsród flagowych lustrzanek innych producentów? Bo staję się Olympusowym szowinistą, a nie wiem czy słusznie czynię
    Ostatnio nawet napadłem na sprzedawcę z MM, bowiem kątem ucha usłyszałem, że klientom poleca porządnego Samsunga zamiast "niemarkowego" Olympusa.
    A zapewne nadejdzie taki moment, w którym lustrowe marzenie trzeba będzie spełnić.
    C-760, tulejka, UV Hama 390 HTMC, Hama Skylight, Velbon DF-40, lampa Soligor DG-280

Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez sebastan
    Ostatnio nawet napadłem na sprzedawcę z MM, bowiem kątem ucha usłyszałem, że klientom poleca porządnego Samsunga zamiast "niemarkowego" Olympusa.
    Nie trzeba być olympusowym szowinistą w przypadku takiego "specjalisty"
    C 4000Z

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    149
    Moja galeria
    Wracając do cen fotobasia na Allegro miała go przez chwile za 3600 zł, ale teraz widze dalej 3999 zł.
    Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska

Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Ja kupilem u Fotobasi za 3620zl z wysylka, i jesczez jakies gratisy dorzucila, plyn i sciereczka do czysczenia oraz pojemnik na karty wiec OK.

| OlyJedi
    Mieszka w
    Zabłudów
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    A paragon lub fakturę bez problemu od razu dostałeś?

Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Tak, dostalem paragon, wczesniej uprzedzilem ze ma byc, bo chce dostac karte od Olympusa, byla tez Polska drukowana instrukcja, gwarancje na body i oniektyw tez po Polsku (2lata), wiec transakcja sie udala. Cena za taki sprzet rewelacyjna.

| OlyJedi
    Mieszka w
    Zabłudów
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    A ja dostałem po miesiącu i to z wielkimi problemami. W dodatku kto inny podstęplował kartę gwarancyjną a kto inny wystawił paragon. Różne firmy. Podejrzewam przekręt, bo długo męczyłem o paragon, mimo, że wcześniej ustaliliśmy, że ma być...
    Dlatego pytam, bo jesli chodzi o wszystkie inne aspekty transakcja była pierwszorzedna. Gdyby nie paragon to byłaby wzorowa.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar black_bird
    Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    to gratuluję

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów