też jestem ciekaw, bo nigdy sie nie spotkalem z takim przypadkiem ze mi zrobiono foty o rozmiarze innym niz standardy przewiduja![]()
też jestem ciekaw, bo nigdy sie nie spotkalem z takim przypadkiem ze mi zrobiono foty o rozmiarze innym niz standardy przewiduja![]()
Olympus D-560Z
Nikon D50 | 18-55 | 55-200| 50/1.8D
fotojoker
chciałemzeby byłu 10 x 15 ale powiedziano mi ze tylko z białymi marginesami i ze z rozmiaru 1600x1200 to 10 x 13 wiec sie nie spierałem i wziołem jakie były ale teraz juz tak nie bedzie...
pozatym byłem zły bo nie powiedziano mi o otwarciu sesji i za 2 foty 5.17 gdzie jedna fotka 59gr chyba przegiecie max
rozumiem ze ludzie chca zarabiac kase ale... poprostu mnie oszukano i tyle
Niedlugo klub bedzie oferowal odbitki wiec wtedy jakos i obsluga bedzie na b. wysokim poziomie![]()
są różne praktyki labów, fotojoker nigdy nie znalazł u mnie uznania, ale w każdym z oddziałów może byc inna obsługa.
Dziwne podejście tam mieli,
o jakości różnych labów było wałkowane nieraz poczytaj - może wnioski jakieś wyciągniesz
Co do rozmiaru to z fotki 1600x1200 odbitka 10x15 jest oceniana jako wysoka jakość ( jest na tyle mała że nie widać niedoskonałości )
a kadrowanie powinni wykonać na kilka sposobów , wedle życzenia klienta ( poszukaj i poczytaj o sposobach kadrowania) ,w Twoim przypadku - przez obcięcie obrazu
poczytałem juz
co do odbitek oferowanych przez klub - mozna prosic o kilka szczegłów
kolejne pytanie dotyczace wielkosci czy z 2048 na 1500 w wysokiej jakosci mozna uzyskac foto orzmiarze 20 na 30 cm lub wieksze??
skoro juz załozyłem ten temat to zapytam jeszcze z innej beczki zeby nie dokładac kolejnych watków
czy jest jakas wymierna korzysc bycia w tym klubie - mam na mysli jakies gadzety itp
Mecenas: satysfakcja - ot. taki gadzet
Klub powstal z zamilowania do marki i tak zostalo. Nikt tutaj nikogo sila nie trzyma.
Mamy sobie pomagac i tyle
zle mnie kolego zrozumiałes... wiem jakie sa czasy
chodzło mi np o kubki koszulki itp
oczywiscie jesli jest karta rabatowa to extra![]()
mecenos: sorry
A gadzety? Smycze byly ale sie rozeszly : http://allegro.pl/show_item.php?item=48339414 tutaj rarytasik przed chwila wystawilem.
A kupony rabatowe - trwaja rozmowy na ten temat ;]
no ale chyba mi nie powiesz ze za złotówku moznadostac te smycz
To aukcja
W sumie przez pol roku zamowilismy 200szt. ale wszystkie sie rozeszly
Sprzedawane byly po 15 i 18 zl.