nio racja filterek to filterek.! oprócz polara cieżko było by zastąpić również żółtka do robienia zdieć C-B i Sepi on poprostu wyostrza.!![]()
aaa nio taki filterek jak ponizej da się zastąpić ale człowiek się troche narobi...![]()
nio racja filterek to filterek.! oprócz polara cieżko było by zastąpić również żółtka do robienia zdieć C-B i Sepi on poprostu wyostrza.!![]()
aaa nio taki filterek jak ponizej da się zastąpić ale człowiek się troche narobi...![]()
C5050 to jest to, co tygrysom pasuje najbardziej.!!!!!!
no ladne, tez musze sie zaczyms takim rozejrzeca dotego potem dokupic konwerter tele (zoom 14x zaczyna mi nie starczac...hihi tak z 15x by mi sie przydal)
![]()
![]()
rzeczywiscie masa roboty w photoshopie. jakies 30 sekund![]()
oczywiscie nie twierdze ze mozna zastapic dowolny filtr, ale jesli chodzi o kolor wody/nieba z folderow biur podrozy to nikt sie tam nie bawi filtrami.
studio przygotowujace folder dosteje zwykle gotowe zdjecia baltyku w deszczu i musi z tego zrobic lazurowe wybrzerze. zmieniane sa nie tylko kolory ale i miksowane zdjecia (plaza z jednego, morze z drugiego, a niebo wyrenderowane)
Gods Made Heavy Metal
wiem wiem wiem tak a propo pracuje jako grafik...![]()
![]()
tylko oni poswiecaja temu 8 godzin dziennie a czy ty masz dzieniie 8 godzin wolnego czasu zeby obrabiac swoje prywatne fotki.??????
Tu chodzi o czas a nie skomplikowanie oczywiscie fakt ze nie kazdy zna perfekcyjnie PS i czasami ciezko mu jest nawet opis dodać pomijam...
Filterek PSTRYK PStryk a PS no cóż 30sek to chyba przegiołeś... jak na moje oko 5 minut na fotke to sredni czas obrobki.!
C5050 to jest to, co tygrysom pasuje najbardziej.!!!!!!