Fakt, szczególnie na 2 widać przepalenie. Najbardziej podobałoby mi się zdjęcie nr 2 gdyby nie taka mała GO
Pozdrawiam
Fakt, szczególnie na 2 widać przepalenie. Najbardziej podobałoby mi się zdjęcie nr 2 gdyby nie taka mała GO
Pozdrawiam
Olympus C-765UZ + parę dodatków
Zapraszam do Galerii
Będę szczery... były już lepsze zdjęcia w Twoim wykonaniu.
Pierwsze wogóle mi nie podchodzi. W drugim widać, że masz oczy dookoła głowy szukając ciekawych ujęćNiestety ptaki za daleko, przydałby sie tutaj większy zoom, którego chyba nie masz w swoim aparacie
albo próba wykadrowania części zdjęcia (jeśli nie było kadrowane). Trzecie chyba niajciekawsze, ale jakiś bałagan w tym tle, słońce w samym centrum, druty na niebie...
Pozdrawiam
Olympus C-765UZ + parę dodatków
Zapraszam do Galerii
Hmmm... czekam na więcej... pierwsze jako takie(ale albo mi sie wydaje... albo coś z ostrością trzeba by jeszcze pokombinować) 2 jak już to bym większe przybliżenie robiła... 3 może byc... poprzednie były lepszeale próbuj dalej
. Z chęcią obejrze dalszą porcję
![]()
Olympus 765 Ultra Zoom + statyw + 128 MB
http://forum.olympus.hat.pl/viewtopic.php?t=4085
w moim aparacie jest wiekszy dodatkowy zoom ale zdjecia wychodza nie wyrażne.jakos nie wiem nie umiem ustawić jakos dobrego kadru.niby wydaje sie że jest dobrze ale jakos nie.Pozatym mój aparat ma znikome opcje.
Ale dzięki za komentarze staram się korzystać![]()
Piersze nie zachwyca. Taki zwykły kwiatek, może by go tak ustrzelić z jakiejś innej strony w bliższej odległości(?)
Drugie. Bird on the WireCiekawie i powiem, że przyciąga uwagę. Możnaby je wykadrować tak by druty przechodziły przez rogi tworząc przekątną :P
Trzecie. Takich fotek jest dużo na necie, więc wiesz...uruchomić trzeba wyobraźnie bardziej
![]()
Powodzenia w dalszych zmaganiach Ago!![]()
Olympus D-560Z
Nikon D50 | 18-55 | 55-200| 50/1.8D
no własnie nie moge wyczuć mojego zoomu bo raz dam za blisko to wychodza zamazane albo ucinam,a jak za daleko to niby jest ok ale to nie to co chce.Zamieszczone przez Rick van Dyke
PS. Rick van Dyke to oko w twoim avatarze to twoje??![]()
![]()
Dobrze Cię rozumię. Czasami też się długo zastanawiam nad kadrem. A domu i tak trzeba albo wykradrować albo inne zabiegi kosmetyczne
OT: W avatarze to Ja![]()
Olympus D-560Z
"Niezapominajki to są kwiatki z bajki...:![]()
Ładnie wygląda, jak tapetkaTroche rozmywa na krawędziach, ale kto by na to uwage zwracał
![]()
Olympus D-560Z