skoro nikt nie komentuje to se sama skomentuje.Podobają mi się moje fotki myśle że idzie mi coraz lepiej, i staram się. Zwracam uwage na to gdzie stoje, w jakiej odległości robie zdjęcia.Więc ogólnie z tych jestem zadowolona
"dziękuje Agnieszko że skomentowałaś swoją notke"
Chyba duzo osob zniecheca sie bo dalas fotki z full size.
Moze warto rozyciac chocby do 800x600?
o dzięki że mi powiedziałeś, bo tak chyba by nikt nie raczył zaraz to zmienieZamieszczone przez (A)rturo
![]()
Na 1 i 7 wieza leci na 4 pomnik chyba ze tak mialo byc? dobre odwzorowanie kolorow , ale fotki nie przemawiaja do mniejakim sprzetem robione?...teraz patrzalem na fulu i sa szumy warto by je odszumic
.......w sumie tez jestem poczatkujacy wiec nie bierz sobie tych krytyk do serca za mocno
![]()
DZIĘKI ZA KONKRETNE ODPOWIEDZI
Ja bym Agnieszko je skomentował, ale mi niestety się wogóle nic nie wyświetla w twoim poscieWina moich ustawien firewalla i firefoxa
![]()
Ale napewno są ciekawe.
Ocenie jak zmienie ustawienia
OT: upomnę się jeszcze raz o w miare dużą (640x480) fotke umieszczoną w Avatarze :P![]()
Olympus D-560Z
Nikon D50 | 18-55 | 55-200| 50/1.8D
Rozumiem, że zdjęcia prosto z aparatu. Szkoda że w tak dużych rozmiarach, ciężko się je ogląda. Ogólnie widać, że chciałaś znaleźć ciekawe ujęcia i na niektórych Ci się to udało, szczególnie podoba mi się 5. Co więcej powiedzieć, kolor nieba bardzo ładny ale pogoda widać dopisała, niestety budynki się walą, trzebaby było poratować je PS'em![]()
Pozdrawiam
Olympus C-765UZ + parę dodatków
Zapraszam do Galerii
jak dla mnie to 3 najlepsze kadr dosc ciekawy choc i tak ucina kawalek kwiatka... a reszta no coz...
pozdrawiam
Podobaja mi sie, choc skoda, ze nie w ktorym miejscach ciutke przepalone![]()
1,2,3 milusie. Na 4tym brak ostrosci, 5te, nie ciekawy kadr (ogrodzenie).
Ogolnie, witaj wiosno![]()