postaram sie cos wymyslec
postaram sie cos wymyslec
Sluchajce (albo czytajcie raczej):
Bylem dzis w Poznaniu w celach zwiazanych z moja edykacja i jak juz zalatwilem co mialem, stwierdzilem, ze wejde do tego nowego centrum handlowego Kriss Kross (czy jakos tak podobnie) z najwiekszym MediaMarkt w Polsce i jednym z najwiekszych w Europie.
Byl E-300 w kicie z 14-45mm za 3799,-
Spytalem pana z obslugi o dual kit i o to dlaczego nie ma w sklepie, skoro na ich www jest. Po krotkiej rozmawie okazalo sie, ze pan nic nie wie i musi spytac kierownika. Wrocil z informacja iz dual bedzie w MediaMarkt w kwietniu, ale moge kupic tego E-300 z 14-45 w "cenie specjalnie jak dla mnie" 3299,-
Zmierzam do tego, ze juz teraz maja z czego opuscic.
Dual maja miec za 3999,-
Faktycznie warto poczekac - ceny spadna, a i tak bedzie mozna jeszcze nie malo utargowac.
W moim przypadku oczekiwanie jest wrecz konieczne (zbieram kase).
Kregon
Olympus C-765 UZ + 512MB + tuleja + UV + soczewki +1D, +2D, +4D + polar + statyw
Moje PL Foto - ZAPRASZAM
kregon: ale na Allegro masz za 3600zl mysle ze 100 utargujesz.
A i tak aparat z PL i tak wysylasz go jakby co do Dusznic [serwis olympusa]
DraXan a skąd masz to info ? Z tego co wiem to adapter OM jest za friko z E1 , a może się mylę ?Zamieszczone przez DraXan
OLYPUS E-1 , ZD 14-54 , ZD 50-200 , 2 x OLYPUS FL-50R , E-300 , E - 420 , OLYPUS FL-36 , ZD 14-45 , ZD 40-150, PEN E-PL3 , MZD 14-42, Sigma 50 DG EX HSM
z tego co sie orjetowalem to i do E300 go ludzie dostawali, ale tu moge sie mylic, ale wystarczy zadzwonic w pon do pani Eweliny i sie dowiedziec![]()
hehehe nie znam pani Eweliny a juz tym bardziej jej nr telefonu![]()
a dla zainteresowanych E300 link , który na innym forum podal scati :
http://www.olympus.hat.pl/?s=download&id=115
OLYPUS E-1 , ZD 14-54 , ZD 50-200 , 2 x OLYPUS FL-50R , E-300 , E - 420 , OLYPUS FL-36 , ZD 14-45 , ZD 40-150, PEN E-PL3 , MZD 14-42, Sigma 50 DG EX HSM
(A)rturo
No wiem, ze po tyle stoja na allegro. Ale nie mam 3600
Nie mam od kogo pozyczyc tej kwoty, ktora mi brakuje, wiec chce wziac na raty. Z tego co na razie znalazlem tylko MM oferuje raty 0%.
Kregon
Olympus C-765 UZ + 512MB + tuleja + UV + soczewki +1D, +2D, +4D + polar + statyw
Moje PL Foto - ZAPRASZAM
fajny link z fotkami i exifami
http://oly-e.de/alben/show.php4?az=-...0&l=de&start=1
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Witam serdecznie.
Ja dostałem adapter do E-300. Jednak słyszałem, że już nie dają...
A od kogo to slyszales ?