w 2 przypadkach galezie sa ostre a ostrosc byla na co innego w 2 przypadkach ( manual), a te z amsterdamu jaknajbardziej albumowe , to chyba niezabronione ?![]()
w 2 przypadkach galezie sa ostre a ostrosc byla na co innego w 2 przypadkach ( manual), a te z amsterdamu jaknajbardziej albumowe , to chyba niezabronione ?![]()
DZIĘKI ZA KONKRETNE ODPOWIEDZI
Co do pierwszego to nie podoba mi się brak ostrości na budynku, dlatego drugie zdecydowanie dla mnie lepsze. Taki niesamowicie mroczny klimacik, to mi się podoba ...![]()
A to zdjęcie z Amsterdamu, nic złego że albumowe, ale w sumie co w takim zdjęciu oceniać?Może jakby to były 2 dziewczyny to jeszcze...
![]()
Pozdrawiam
Olympus C-765UZ + parę dodatków
Zapraszam do Galerii
No-shadow Kick zawsze sie mozna poczepiac ze slonce w czole sie odbija itp.![]()
Amsterdam - no comment, nocne - 2 zdecydowanie lepsze, jak mowili wczesniej pierwsze UNSHARP.
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
bardzo ładne... zarówno 9 jak i 10 a nawet 10 bardziej mi sie podobaświetna ostrosc i kolory!
No fotki mi się też podobają. A co to za miasto?
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
luc4s To Dusseldorf za zachodnia granica![]()
9, 10 - zupełnie jak widokówki, tylko znaczek naklejic)
kondi nie wiem czy to pochwała czy krytyka........pozdrawiam i dzieki ze wpadles