no.. ale teraz... na fotozakupy.pl fuji kosztuje... 1899.00 PLN...Zamieszczone przez jimorrison
no.. ale teraz... na fotozakupy.pl fuji kosztuje... 1899.00 PLN...Zamieszczone przez jimorrison
no a S5500 1200zl... czyli nawet roznica jest 700zl.! a powtarzam ze slyszalem iz s7000 duzo mocnej szumi od s5500... a swoja droga jesli we wszystkich aparatach Fuji menu jest takie samo jak w S5500... to ja porazka. to z S5500 wybitnie nie przypadlo mi do gustu, i to nie dlatego ze jestem przyzwyczajony do Olka.
Pozdr. Jimorrison
Olympus c-770 UZ (sliver) + Olympus 256MB xD + tuleja + filtr UV + Vivitar 950, Hanimex HX-80;
moja galeria: www.jimorrison.prv.pl oraz plfoto
sorry, pomylilem sie. zle przeczytalem - myslalem ze porownujesz fuji z olympusem. przepraszam.
ciągle te kase zbierem.... i tak sobie mysle... czy nie pozbierac troszke wiecej jeszcze i zakupic mo Canon EOS 300D + 18-55mm ?
jak on sie ma do Olympusa 5060?
duzo lepszy? a moze gorszy? dodam tylko ze nie stac mnie na kolejne obiektywy, wiec poprzestalbym na tym co w zestawie.
btw. czy 5060 ma opcje pol-manual? ustawianie tylko przeslony lub tylko czasu naswietlania? (druga opcja automatycznie)?
a moze olek 7070?
albo lepiej Konica Minolta DiMAGE Z5 ? sam juz nie wiem.....
Minolta ciekawie wyglada... o Wy na to?
jeśli nie stać Cię na następne obiektywy (tzn. nie masz zamiaru kiedykolwiek wydać "trochę grosza" na inny obiektyw) to rozejrzyj się za dobrym kompaktem